Een e-reader onder de kerstboom: waarom Pocketbook het beste cadeau is voor zowel kinderen als volwassenen

13 december 2021

Als je nog steeds geen idee hebt wat je jouw familie en vrienden wilt geven voor kerstmis, dan hebben wij een top idee! Wat dacht je van een gadget die zowel schoolkinderen als grootouders zal aanspreken, dat niet alleen vermakelijk is maar ook educatief, dat niet schadelijk is voor de ogen en dat je niet afleidt van heerlijk comfortabel lezen? Ja, zo'n apparaat bestaat echt! Hij heet een PocketBook e-reader!

Nu de feestdagen naderen, hebben we een heleboel feitjes verzamend die jou zullen overtuigen dat een e-reader echt het perfecte cadeau voor onder de kerstboom is.

Waarom PocketBook het perfecte kerstcadeau is voor een kind

Wil je jouw kind een interessant boek geven, maar weet je niet welke? Een PocketBook e-reader heeft voldoende ruimte voor alle meesterwerken op het gebied van kinderliteratuur: van Schateiland en Annie M.G. Schmidt tot Kruistocht in spijkerbroek en Harry Potter! Bovendien heb je met een gadget zoals deze, in tegenstelling tot een gewoon boek, zoveel meer mogelijkheden om de kinderen van vandaag te interesseren voor lezen.

En om de leeservaring van een kind nog beter te maken, kun je ook een PocketBook kiezen met een innovatief kleurenscherm. De illustraties op de pagina's van de boeken zien er veel aantrekkelijker uit en de ogen van jonge lezers worden beschermd door de E Ink-technologie.

PocketBook en de kerstman raden de volgende modellen aan: PocketBook InkPad Color, PocketBook Color.

Waarom PocketBook het perfecte kerstcadeau is voor een tiener

PocketBook is niet zomaar een apparaat om spelletjes op te spelen, video's op te kijken of op te chatten. Onze e-readers zijn speciaal ontworpen voor lezen, dus eventuele social media zal je tiener niet afleiden van zijn/haar boek of tekstboek. En over tekstboeken gesproken: PocketBook weegt niet meer dan een doorsnee notitieblok, maar kan de gehele schoolbibliotheek bevatten. Dat is een ware droom voor elke leerling met een zware rugzak.

Tegelijkertijd is een PocketBook veel meer dan een gewoon apparaat met e-readerfunctie! Veel modellen zijn voorzien van Bluetooth om audiobestanden af te spelen zodat je ook luisterboeken kunt luisteren, podcasts, muziek, audiolessen voor vreemde talen, etc. En je kunt zelfs stripboeken en manga lezen op de e-reader, en dat is iets war tieners van houden.

PocketBook en de kerstman raden de volgende modellen aan: PocketBook InkPad 3 Pro, PocketBook InkPad Color.

Waarom PocketBook het perfecte kerstcadeau is voor grootouders

Dus jij denkt dat oudere mensen niet goed om kunnen gaan met moderne technologie? Dat is zeker niet het geval met PocketBook! Deze ongelofelijk gebruiksvriendelijke gadget is een prachtcadeau voor je ouders en grootouders. Buiten het touchscreen, is elke e-reader voorzien van makkelijke bedieningsknoppen en het gewicht van de meeste modellen komt niet hoger dan 225 gram. Met andere woorden: een PocketBook is makkelijk vast te houden en te beheren.

Nog een voordeel van de e-reader is de mogelijkheid om snel de tekst te kunnen vergroten. Daardoor kan elke persoon het geheel comfortabel lezen, zonder de ogen teveel in te spannen. Bovendien is PocketBook een enorme boekenkast waar duizenden boeken in passen. Daardoor hoef je nooit meer boeken af te stoffen!

PocketBook en de kerstman raden de volgende modellen aan: PocketBook Touch Lux 5, PocketBook Basic Lux 2.

Waarom PocketBook het perfecte kerstcadeau is voor jouw partner

PocketBook e-readers zijn niet alleen anders qua unieke kenmerken, maar ook qua formaat en design. Dat betekent dat je altijd een model zult vinden dat perfect bij je geliefde past. Een compacte, ultra lichte PocketBook Touch Lux 5 in het rood die heel handig in je handtas past of een grote, stijlvolle PocketBook InkPad Lite om te lezen en met documenten te werken? Of moet het apparaat waterbestendig zijn en audio-ondersteuning hebben? De keuze is aan jou!

Bovendien is de e-reader met een groot scherm een ideaal apparaat voor romantisch samen lezen. Alle moderne PocketBook modellen zijn voorzien van voorgrondverlichting of SMARTlight-technologie, zodat je overal en altijd kunt lezen: in het vliegtuig, in een romantisch verlichte kamer bij de haard of zelfs tijdens het kamperen, wanneer je onder de sterrenhemel slaapt.

PocketBook en de kerstman raden de volgende modellen aan: PocketBook InkPad Lite, PocketBook Touch HD 3.

Waarom PocketBook het perfecte kerstcadeau is voor jou

Met al die cadeaus voor familie en vrienden mag je natuurlijk jezelf niet vergeten! Ben je niet zo in een feestbui? Trakteer jezelf dan op die al lang gewenste e-reader onder de kerstboom, want wie anders dan jijzelf weet het beste wat jij nodig hebt?!

Welk PocketBook apparaat je ook kiest, je krijgt gegarandeerd een e-reader met een oogveilig E Ink scherm, ondersteuning voor alle populaire formaten (boeken, grafische elementen en in sommige modellen ook audio), een modern design en een batterij waarmee je wel een maand lang actief kunt lezen zonder opnieuw op te moeten laden. Jouw nieuwe e-reader kan een kleurenscherm hebben, waterbestendig zijn en dankzij de voorgrondverlichting of SMARTlight-functie comfortabel leesplezier bieden, zelfs in het donker.

PocketBook en de kerstman raden de volgende modellen aan: PocketBook InkPad X, PocketBook InkPad 3 Pro.

terug
Aa HD