PocketBook Viva – rijk kleurengamma en complete audiofunctionaliteit voor e-readers

19 december 2022

PocketBook kondigt de PocketBook Viva aan. De eerste kleurenreader van Europa met het revolutionaire E Ink GalleryTM 3-display. Het innovatieve 8-inch scherm kan een volledig kleurengamma weergeven, waardoor boeken en afbeeldingen op het E Ink-scherm echter en helderder uit zien dan ooit.

PocketBook Viva maakt indruk met zijn ingebouwde luidspreker en Text-naar-Spraak, waterdicht ontwerp (IPX8) en adaptief SMARTlight. De e-reader beschikt over een krachtige quadcoreprocessor en 64 GB aan geheugen. Dit is genoeg voor duizenden boeken. Zijn ultramoderne ontwerp is met bedieningsknoppen aan de zijkant. Het ergonomische ontwerp van de PocketBook Viva maakt een apparaat dat aanzet tot lezen en aanraken.

De PocketBook Viva is vanaf het einde van het eerste kwartaal van 2023 verkrijgbaar voor slechts 599 euro. Een nieuw tijdperk is aangebroken: e-readen in kleur!

Maak kennis met het kleurrijke E Ink Gallery 3-scherm.

PocketBook Viva is de eerste e-reader van Europa die gebruikmaakt van het revolutionaire kleurenscherm E Ink Gallery 3. Elke pixel bevat kleurpigmenten, waardoor kleurencombinaties er rijk en verzadigd uitzien. E Ink Gallery 3 maakt gebruik van een nieuwe methode die niet is gebaseerd op de Color Filter Array. Op die manier kan het volledige kleurengamma weergegeven worden. Zowel afbeeldingen in kleur enin zwart-wit hebben nu dezelfde hoge resolutie van 1440 × 1920 en 300 PPI.

Het innovatieve kleurenscherm E Ink Gallery 3 heeft alle eigenschappen en optische kenmerken van klassieke E Ink, waardoor de e-reader extreem energiezuinig is en prettig voor de ogen. Bovendien wordt het negatieve effect van blauw licht op de ogen van de lezer tegengegaan dankzij E Ink ComfortGazeTMComfortGaze vermindert het aandeel blauw licht tot wel 60 procent ten opzicht van de vorige generatie displays met voorgrondverlichting, wat leidt tot meer comfort een betere bescherming van de ogen.

Het 8-inch scherm (de grootte van een boek) is geschikt voor alle soorten content: van boeken en strips in kleur tot tijdschriften en rapporten met grafieken en tabellen.

Dankzij SMARTlight kun je als gebruiker niet alleen de helderheid maar ook de kleurtemperatuur van het scherm aanpassen. Ook kun je kiezen voor een warme of koele tint van de display.

Ingebouwde speaker en vele andere audiofunctionaliteit

PocketBook Viva is een ideale e-reader voor fans van audioboeken. Hij ondersteunt zes audioindelingen, beschikt over een ingebouwde luidspreker, Bluetooth en Tekst-naar-Spraak.

Druk simpelweg op Afspelen om waar dan ook zonder aanvullende apparatuur van audioboeken te kunnen genieten. De e-reader is voorzien van Bluetooth 5.2 voor snelle verbinding met draadloze koptelefoons, speakers en andere audiosystemen. Met de text-naar-spraak-functie kan de e-reader elk tekstbestand voorlezen met natuurlijk klinkende stemmen, waardoor het in feite een luisterboek wordt.

Esthetische perfectie en ergonomie

PocketBook Viva is een echt huzarenstukje: elegant, ergonomisch goed doordacht en gemakkelijk in gebruik; belangrijke eigenschappen voor dagelijks gebruik. Ondanks zijn grote scherm is de e-reader licht en compact. De bedieningsknoppen aan de zijkant maken het comfortabel om het apparaat vast te houden en te bedienen. En dankzij de G-sensor, die het scherm automatisch draait, is de e-reader voor zowel links- als rechtshandigen comfortabel in gebruikt

IPX8 waterdicht

PocketBook Viva is bestand tegen invloed van water volgens de IPX8-standaard. Dat betekent dat de e-reader tot 60 minuten in zoet water kan worden ondergedompeld tot een diepte van 2 meter zonder schadelijke gevolgen. De bescherming tegen water geeft je vertrouwen als je in de regen terechtkomt of wilt ontspannen in bad met je favoriete boek.

Quadcoreprocessor en andere kenmerken van de PocketBook Viva:

  • 64 GB ingebouwd geheugen voor een grote bibliotheek die je altijd bij de hand hebt;
  • Een recordaantal boekindelingen zonder conversie – PocketBook Viva ondersteunt 23 indelingen (19 boekindelingen en 4 grafische indelingen), inclusief strips;
  • Ondersteuning voor 6 luisterboekindelingen – M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, mp3, mp3.ZIP;
  • Krachtige quadcoreprocessor;
  • Dual-band wifi en PocketBook clouddiensten voor synchronisatie met andere apparaten en beheer van de bibliotheek;
  • Een groot aantal woordenboeken – naast 11 vooraf geïnstalleerde taalcombinaties zijn er 42 taalcombinaties gratis te downloaden.

PocketBook Viva - vol kleur, vol leven!

terug
Aa HD