PocketBook Verse Pro: de nieuwste e-readingtechnologieën in een compact formaat

5 september 2023

PocketBook kondigt met trots haar Verse Pro e-reader aan, de beste e-reader in haar segment die ongekende functionaliteit combineert met uitzonderlijke compactheid. De PocketBook Verse Pro is ontworpen om je leeservaringen naar ongekende hoogten te doen stijgen en bevat geavanceerde functies zoals luisterboekondersteuning en Text-to-Speech met Bluetooth, aanpasbare SMARTlight en IPX8-bescherming tegen water.

Ervaring zoals een gedrukt boek voor extra leesgenot

De PocketBook Verse Pro bevat een 6-inch E Ink Carta™ -scherm met een HD-resolutie van 1072 × 1448 en 300 PPI. Je kunt heerlijk e-readen zonder geïrriteerde ogen: het apparaat heeft optische kenmerken die zo goed mogelijk overeenkomen met een gedrukte pagina als een gadget maar kan. Het E Ink-display glanst niet in de zon, waardoor deze ideaal is om buiten mee te lezen, terwijl de helderheid van de pagina en haarscherpe tekst beloven dat je heerlijk digitaal zult kunnen lezen. Wat ook het vermelden waard is, is dat de energiezuinige E Ink-technologie ervoor zorgt dat je een maand lang kunt lezen op één enkele batterijlading.

SMARTlight-technologie en dark-mode

Twee andere functies die hun steentje bijdragen aan het leescomfort zijn SMARTlight en dark-mode. In de handmatige modus kun je dankzij SMARTlight de helderheid instellen en een warme of koude tint voor het scherm kiezen, en je kunt je instellingen opslaan om ze later handig te kunnen gebruiken. In de automatische modus wijzigt SMARTlight de helderheid en kleurtemperatuur volgens de tijd van de dag. De donkere modus verbetert de leeservaring bij weinig licht door de achtergrond donker te maken en de tekst wit, wat kan helpen bij het voorkomen van geïrriteerde ogen.

Tekst-naar-Spraak en luisterboeken

De PocketBook Verse Pro ondersteunt de functie Tekst-naar-Spraak, die elk tekstbestand in een audiotrack kan veranderen in een van de 26 beschikbare talen. Je kunt altijd wisselen van het lezen van een boek naar luisteren: met twee klikken zal de e-reader hardop gaan voorlezen terwijl jij lekker je dagelijkse dingen doet. De natuurlijk klinkende stemmen die beschikbaar zijn voor Tekst-naar-Spraak garanderen dat je boek geen enkel detail of extra nadruk mist.

Het apparaat biedt ook ondersteuning voor 6 populaire audio-indelingen, waardoor het een geweldige keuze is om luisterboeken te beluisteren. Dankzij de Bluetooth-technologie maakt de e-reader makkelijk verbinding met een draadloze koptelefoon of autoradiosysteem, waardoor je ononderbroken verder kunt luisteren.

Grenzeloos lezen dankzij de IPX8-waterbescherming

De PocketBook Verse Pro voldoet aan de IPX8-standaard en is daarmee bestand tegen waterschade. Dat betekent dat de e-reader gedurende 60 minuten tot een diepte van 2 meter onder water kan blijven zonder schadelijk effect. Of je nu in bad leest of aan het zwembad, je kunt altijd in je favoriete boek duiken zonder je zorgen te maken om de blootstelling aan water.

Aantrekkelijk design en compactheid

De PocketBook Verse Pro is perfect compact, heeft een stijlvolle look en een goed doordachte ergonomie. In de aantrekkelijke kleuren Azure of Passion Red onderscheidt de e-reader zich van de rest en heeft een premium uitstraling. Bladzijden omslaan is een eitje, want je kunt hiervoor het touchscreen gebruiken of de handige mechanische knoppen onderaan. Door het compacte formaat van slechts 108 × 156 × 7,6 mm en het ergonomische design kun je overal comfortabel lezen, waarbij je het apparaat vasthoudt met één hand.

25 indelingen, een maand lezen zonder opnieuw op te laden en andere functies van de Verse Pro

  • Alle populaire indelingen zonder conversie: de e-reader ondersteunt 25 indelingen, waaronder de meest voorkomende: ACSM, AZW, AZW3, CBR, DJVU, DOC, EPUB, FB2, MOBI, PDF, TXT, JPEG, PNG, TIFF
  • Adobe DRM-ondersteuning: leen boeken bij online bibliotheken dankzij de Adobe DRM-technologie
  • Ondersteuning voor 6 audio-indelingen: MP3, MP3.zip, OGG, OGG.zip, M4A, M4B
  • Werkt tot een maand op één enkele lading: de ongelofelijke energiezuinigheid maakt van de Verse Pro een ideale gadget voor dagelijks lezen en reizen
  • PocketBook Cloud service en WiFi: voor makkelijk winkelen, synchroniseren en bibliotheekbeheer
  • 16 GB interne opslag: voldoende ruimte voor een enorme bibliotheek
  • Automatisch scherm draaien: verander de richting van het scherm voor nog beter leescomfort
  • Voorgeïnstalleerde woordenboeken: 11 taalcombinaties en 42 combinaties kunnen worden gedownload
  • Lichtheid en compactheid: het apparaat weegt slechts 186 gram.

PocketBook Verse Pro: de fonkelende e-readingster met premium functies

terug
Aa HD