PocketBook Verse Pro Color: super compacte e-reader met E Ink Kaleido™ 3 kleurenscherm

4 juni 2024

PocketBook kondigt met trots haar nieuwste e-reader aan – de PocketBook Verse Pro Color, een model van 6-inch met het nieuwste E Ink Kaleido™ 3 kleuren, wat is gemaakt voor een immersieve lees- en luisterervaring. De Verse Pro Color is compact doch krachtig en maakt indruk met haar scala aan geavanceerde functies en kenmerken, zoals IPX8 bescherming tegen water, ondersteuning van luisterboeken met Bluetooth, tekst-naar-spraak-functie, adaptieve SMARTlight-functie en Quad Core processor.

De nieuwe, compacte Verse Pro Color belooft een uitzonderlijke ervaring voor lezen in kleur te bieden voor fervente boekenfans die hun boek maar niet kunnen wegleggen.

Lees in kleur met het nieuwste E Ink Kaleido™ 3 scherm

PocketBook Verse Pro Color is een 6-inch e-reader met het gloednieuwe E Ink Kaleido™ 3 kleurenscherm, die een verbetering van 50% biedt qua resolutie en PPI voor perfect digitaal lezen in kleur. Met een zwart-witte beeldresolutie van 1072 x 1448 en een resolutie in kleur van 536 × 724 biedt de Verse Pro Color prachtige helderheid en details. De PocketBook Verse Pro Color reproduceert 4096 kleuren en tinten en biedt een oogveilige, glansvrije en comfortabele ervaring met digitaal lezen, gezien de optische kenmerken nagenoeg hetzelfde zijn als van een regulier gedrukt boek.

SMARTlight voor oogvriendelijk lezen bij alle soorten verlichting

SMARTlight verbetert de leeservaring door aanpasbare voorgrondverlichting te bieden. Gebruikers kunnen hun lichtvoorkeuren aanpassen van een koele, blauwachtige tint voor lezen overdag tot een warme, zachte geeltint voor verhaaltjes voor het slapengaan. Met de handmatige modus kan de helderheid worden aangepast en kies je uit warme of koude tinten. Je kunt je persoonlijke instellingen opslaan zodat je moeiteloos kunt wisselen. In de automatische modus detecteert SMARTlight op intelligente wijze de helderheid en kleurtemperauur op basis van de tijd van de dag, leidend tot optimale leesomstandigheden, wanneer je ook leest.

Talloze opties voor boekenfans

De PocketBook Verse Pro Color is niet alleen een ideale gadget voor lezen, maar ook om luisterboeken mee te luisteren! De e-reader ondersteunt 6 audio-indelingen en kan via Bluetooth 5.4 eenvoudig met een koptelefoon en andere apparaten worden gekoppeld Gebruikers kunnen overal luisterboeken kopen en ze luisteren op de Verse Pro Color!

Nog een functie waar audiofans wel van zullen houden is Tekst-naar-spraak, waardoor je elk tekstbestand in een analoog van een luisterboek kunt veranderen. Tijdens het rijden of koken hoeven gebruikers niet langer hun boekenavonturen te pauzeren: je bent slechts twee klikken verwijderd van het hardop voorlezen van je boek op de Verse Pro Color. De functie Tekst-naar-spraak is voorzien van een groot scala aan natuurlijk klinkende mannen- en vrouwenstemmen die tekstbestanden hardop voorlezen in een van de 26 beschikbare talen.

Zorgeloos lezen dankzij de IPX8-waterbescherming

De PocketBook Verse Color Pro is gecertificeerd om gedurende 60 minuten tot 2 meter in zoet water te zijn, waardoor gebruikers in hun favoriete boek kunnen duiken terwijl ze een bad nemen of bij het zwembad zijn. De Verse Color Pro is gemaakt voor een actieve levensstijl en combineert compactheid en functionaliteit met een robuuste waterbestendigheid, waardoor gebruikers de vrijheid krijgen om onderweg te lezen zonder zich zorgen te moeten maken om blootstelling aan water. Dankzij de IPX8-bescherming kunnen gebruikers het in alle omgevingen gebruiken, of ze nu door de stromende regen lopen of genieten van een warm bad met hun favoriete boek.

Compactheid, ergonomie en een lange batterijduur

Geniet overal en altijd van kleurrijke content met de compacte, lichtgewicht 6 inch PocketBook Verse Pro Color, voor comfortabel lezen bij jou thuis of onderweg. De afmetingen en het lichte design maken het vergelijkbaar met een klein kladblok, maar er kunnen duizenden boeken op staan. Navigeren op de Verse Pro Color is een eitje dankzij het touchscreen en de mechanische knoppen. Het apparaat past niet alleen perfect in de hand, maar onderscheidt zichzelf ook met haar stijlvolle design. En dankzij het energiezuinige E Ink-scherm werkt de e-reader tot wel 1 maand zonder dat je opnieuw op hoeft te laden.

25 indelingen, Quad Core processor en andere functies van de Verse Pro Color

  • 25 indelingen zonder conversie - de PocketBook Verse Pro Color ondersteunt de populairste boek- en grafische indelingen, waaronder CBR en CBZ stripindelingen.
  • Ondersteuning voor 6 luisterboekindelingen - beluister audiobestanden in M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 en MP3.ZIP indeling.
  • Quad Core processor Ervaring zoals een gedrukt boek voor extra leesgenot
  • 16 GB intern geheugen - voor een grote bibliotheek die altijd binnen handbereik is.
  • Dual-band Wi-Fi (2,4/5 GHz) - voor comfortabel online surfen.
  • PocketBook Cloud en Dropbox services - beheer je boeken en synchroniseer ze met gemak.
  • Voorgeïnstalleerde woordenboeken - 11 voorgeïnstalleerde taalcombinaties en 42 combinaties die kunnen worden gedownload.

PocketBook Verse Pro Color: jouw kleurrijke kant van digitaal lezen

terug
Aa HD