PocketBook Verse: een nieuwe generatie lichtheid en leesgemak

5 september 2023

PocketBook kondigt haar uitzonderlijk gebruiksvriendelijke, compacte en lichte 6-inch PocketBook Verse e-reader aan, gericht op het bieden van alles dat nodig is voor comfortabel lezen. De nieuwe PocketBook Verse is voorzien van een oogvriendelijk E Ink Cartaâ„¢ -touchscreen en aanpasbare SMARTlight, een microSD-sleuf en ondersteunt PocketBook Cloud.

Net zo oogvriendelijk als een gedrukte pagina

De PocketBook Verse is de perfecte metgezel voor fervent lezers. Met haar 6-inch HD touchscreen E Ink Cartaâ„¢ is lezen comfortabel en prettig. Het kwalitatief hoogwaardige display biedt een leeservaring zoals met papier, waardoor het voor uren leesplezier zorgt zonder vermoeide ogen of concentratieverlies. Zeg maar dag tegen een glanzend scherm in fel zonlicht, want dankzij het display van E Ink e-readers kun je overal lezen. De perfecte helderheid en leesbaarheid zorgen ervoor dat elk woord tot leven komt op de pagina.

Meer vrijheid met de adaptieve SMARTlight

Ervaar ultiem leescomfort met de PocketBook Verse, die is ontworpen om je dag en nacht gezelschap te houden. Met de SMARTlight-technologie kunnen gebruikers de schermparameters aanpassen aan elk licht, waarmee de schermhelderheid en kleurtemperatuur kunnen worden gewijzigd. Nu kun je naadloos de kleurtint van de pagina aanpassen zonder te moeten stoppen met lezen - schuif simpelweg je vinger over de zijkant van het display. Je kunt ook sjablonen van je gewenste scherminstellingen opslaan en later weer activeren voor een persoonlijke leeservaring op elk moment van de dag.

Grenzeloos lezen met de ondersteuning van 25 indelingen

De PocketBook Verse ondersteunt 25 boek- en grafische indelingen, waaronder ACSM, AZW, CBZ, DJVU, DOC, EPUB, FB2, PDF, TXT, JPEG en PNG, waardoor je je bestanden niet langer om hoeft te zetten. Met PocketBook kunnen lezers afscheid nemen van het probleem bestanden te moeten converteren, wat hen waardevolle tijd bespaart. De Verse is dankzij de Adobe DRM-ondersteuning ook compatibel met online bibliotheekdiensten. Online boeken lenen is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Geheugenkaartsleuf en een maand lezen op één lading

Met de PocketBook Verse kom je nooit leesmogelijkheden tekort. Het apparaat is voorzien van 8 GN intern geheugen zodat je genoeg ruimte hebt om duizenden boeken op je e-reader op te slaan. Het apparaat is ook voorzien van een geheugenkaartsleuf die tot 128 GB ondersteunt, waardoor je je virtuele bibliotheek tot meer dan vijftienduizend e-books kunt uitbreiden, afhankelijk van de indeling en de kwaliteit van elk gedownload bestand. De Verse is ook enorm energiezuinig: met één volledige lading van het apparaat kun je tot wel een maand actief lezen.

Uitmuntende combinatie van comfort en stijl

De PocketBook Verse is een compact apparaat dat slechts 182 gram weegt en makkelijk in je tas past. Dankzij de perfecte fusie van mechanische bedieningsknoppen en een touchscreen biedt de e-reader moeiteloos navigeren en een intuïtieve leeservaring. De Verse is ontworpen om indruk te maken en heeft een slanke, stijlvolle look die elke stijl perfect aanvult. Het minimalistische design en de oogstrelende kleuren Bright Blue en Mist Grey voegen wat zelfverzekerdheid toe aan je leessessies.

Geweldige leesopties met gratis woordenboeken en Cloud-services

Dankzij de geïntegreerde Wi-Fi biedt de PocketBook Verse snel toegang tot online boekenwinkels, waardoor je makkelijk en snel boeken kunt zoeken en vinden in allerlei bronnen. Pak de controle over je complete bibliotheek en synchroniseer je bestanden met meerdere apparaten d.m.v. de PocketBook Cloud, terwijl Dropbox makkelijk e-books aflevert op je apparaat.

Gebruikers genieten van het gemak van 11 voorgeladen woordenboeken en nog eens 42 extra taalcombinaties kunnen gratis worden gedownload. Of je nu een nieuwe taal leert of je taalvaardigheden wilt verbeteren, de PocketBook Verse is de perfecte metgezel voor taalliefhebbers.

PocketBook Verse – het nieuwe hoofdstuk in gebruiksvriendelijk e-readen.

terug
Aa HD