PocketBook InkPad X Pro: heerlijk aantekeningen maken en heerlijke leeservaring op een groot 10,3” scherm

9 augustus 2023

PocketBook kondigt met trots haar langverwachte apparaat voor digitaal schrijven en lezen aan - de PocketBook InkPad X Pro. De nieuwste e-note, die draait op Android™, is voorzien van een prachtig 10,3-inch E Ink Mobius™ scherm, ondersteunt schrijven en is voorzien van een Wacom-stylus. Het apparaat ondersteunt ook audio-indelingen, is voorzien van Bluetooth® en de aanpasbare SMARTlight functie.

Maak dit voorjaar nog kennis met de PocketBook InkPad X Pro e-note en e-reader met beschermende cover meegeleverd!

Lees, studeer en werk effectiever met de handschriftfunctie

De PocketBook InkPad X Pro tilt de ervaring van interactie met digitale inhoud naar een compleet nieuw niveau! Met de Wacom-stylus kunnen gebruikers nauwkeurig schrijven in de marge tijdens het lezen of in een aparte toepassing. Je hoeft niet langer extra tijd te besteden aan het maken van aantekeningen in de tekst of om een idee op te slaan - pak gewoon de stylus erbij en schrijf alles handig op zonder je lezen te moeten onderbreken. Al je aantekeningen worden in pdf of png-indeling opgeslagen en kunnen naar een Cloud worden geüpload zodat ze naar andere apparaten kunnen worden verzonden.

De handschriftfunctie is een echt pareltje voor fervente lezers, studenten en zo ongeveer iedereen die met tekst werkt. Met de InkPad X Pro kun je je productiviteit een enorme boost geven omdat je sneller en efficiënter aantekeningen kunt maken dan wanneer je op een toetsenbord typt of op een papieren notitieblok.

Groot oogvriendelijk scherm voor perfect lezen

De PocketBook InkPad X Pro is voorzien van een 10,3-inch scherm met E Ink Mobius™ en een resolutie van 1404 × 1872 en 227 PPI. Zo'n groot en totaal oogveilig display biedt ongekend comfort voor het lezen van elke inhoud: gewone fictie en non-fictie, professionele en zakelijke literatuur, tekstboeken en tijdschriften. Gebruikers kunnen moeiteloos de tekstgrootte naar wens aanpassen: het 10,3 inch scherm kan een aanzienlijke hoeveelheid tekst weergeven, zelfs als de lettergrootte wordt verhoogd. En dankzij de E Ink-technologie is het scherm van de e-note oogvriendelijk en glanst het niet zodat je altijd en overal veilig lekker kunt lezen.

Aangedreven door Android e-note

De PocketBook InkPad X Pro draait op het Android platform om gebruikers de vrijheid te bieden om apps van derden te gebruiken. Van nu af aan kunnen gebruikers talloze mobiele applicaties installeren om te lezen of schrijven op het apparaat, waardoor ze hun gebruikerservaring naar wens kunnen aanpassen.

Geniet van luisterboeken en muziek

Je kunt het apparaat gebruiken voor meer dan alleen schrijven of lezen. Je kunt er namelijk ook luisterboeken mee luisteren! Geniet van audiobestanden in MP3- en WAV-indeling door de e-note via Bluetooth aan te sluiten op een draadloze koptelefoon of luidspreker.

Extra leescomfort met SMARTlight

De SMARTlight functie zorgt voor veilig lezen bij alle soorten licht. Dankzij de adaptieve voorgrondverlichting kunnen gebruikers zowel de helderheid als de kleurtemperatuur van het scherm aanpassen, waarbij je kunt kiezen uit warme of koele tinten om je leeservaring nog completer te maken.

Andere opmerkelijke functies van de PocketBook InkPad X Pro:

  • Quad Core processor en 2 GB RAM voor vloeiende verwerking van workflows
  • 32 GB intern geheugen: genoeg ruimte voor een grote bibliotheek, alle aantekeningen en gegevens
  • Ondersteuning voor 18 boek- en grafische indelingen: AZW, AZW3, DOC, DOCX, EPUB, FB2, FB2.ZIP, HTM, HTML, MOBI, PDF, PRC, RTF, TXT, PNG, BMP, JPG, JPEG;
  • Het apparaat wordt aangedreven door Android 8.1 OS
  • Bluetooth, Wi-Fi, en USB type C ingang
  • De Wacom-stylus en beschermende cover met slaapfunctie zijn inbegrepen in het verkooppakket.

PocketBook InkPad X Pro – 103,-inch e-note & leesapparaat voor werk en plezier!

terug
Aa HD