PocketBook InkPad Eo: krachtige 10.3-inch e-note met een E Ink Kaleido 3 kleurenscherm

9 april 2024

Met trots kondigt PocketBook haar nieuwste e-note en e-reader aan, genaamd de InkPad Eo, welke is aangedreven door Android 11, met een groot 10,3-inch kleuren E Ink Kaleido™ 3 scherm, geïntegreerde camera en stereo luidspreker, SMARTlight en een krachtige 8-core processor voor ongelofelijk snel werk.

De nieuweste PocketBook InkPad Eo heeft alles in huis om de ideale gadget te worden voor werk, studie en entertainment!

Expert in schrijven met de hand en aantekeningen maken

De InkPad Eo is met haar 10,3” scherm en PocketBook-stylus ideaal om aantekeningen te maken in een boek of aparte app, voor tekenen, leren en ander creatief of routinematig werk.

Met de PocketBook-stylus schrijf je binnen een mum van tijd zelf je aantekeningen. Gebruikers kunnen hun gedachten opschrijven en aantekeningen maken zonder een boek te moeten sluiten, of het kan in een aparte applicatie. De InkPad Eo biedt talloze tools voor schrijven, tekenen en bewerken, inclusief een pen, potlood, kwast, meerdere soorten gummen en een lassomiddel waarmee je delen van de aantekening kunt vervangen. Deze aantekeningen kunnen makkelijk worden opgeslagen in PDF- of PNG-indeling, waardoor je flexibiliteit en makkelijk toegang hebt.

Camera voor schetsen of aantekeningen op foto's

De PocketBook InkPad Eo is voorzien van een camera, waardoor gebruikers moeiteloos foto's kunnen maken en handgeschreven opmerkingen kunnen toevoegen of erop kunnen tekenen.

Deze functie is ook een echte uitkomst voor interieurdesigners en omgevingsarchitecten. Met de InkPad Eo kunnen gebruikers specifieke delen van hun huis of tuin fotograferen en daar getekende elementen of aantekeningen aan toevoegen.

Aantekeningen maken op een foto in een document, nieuwe ontwerpen schetsen of gewoon meme's maken, de PocketBook InkPad Eo met camera opent de deuren tot ongekende mogelijkheden om direct aantekeningen te maken op foto's.

Makkelijk aantekeningen en bestanden delen

De PocketBook InkPad Eo maakt het proces voor het delen van aantekeningen en bestanden makkelijker, waardoor het zo gebeurd is. Met de functie Verzenden via e-mail kunnen gebruikers hun aantekeningen snel naar één of meerdere e-mailadressen sturen. Deze functie maakt het ook mogelijk om aantekeningen over boeken te delen.

Bovendien draag je je bestanden over aan andere apparaten omdat de InkPad Eo een Wi-Fi deelfunctie bevat.

Groot, kleurrijk, oogveilig E Ink-scherm

De PocketBook InkPad Eo is voorzien van het nieuwste E Ink Kaleido™ 3 kleurenscherm met indrukwekkende optische kenmerken: de resolutie van een zwart/wit-afbeelding is 1860 × 2480 en van een gekleurde afbeelding 930 × 1240. De nieuwe E Ink Kaleido™ 3-technologie geeft een 50% betere resolutie en PPI voor kleurenafbeeldingen weer. De PocketBook InkPad Eo kan 4096 kleuren laten zien en blijft geheel oogveilig en zonder glans. Het scherm heeft een diagonaal van 10,3 inch, waardoor gebruikers veel informatie kunnen blijven zien op één pagina en er nog veel ruimte over is voor aantekeningen.

Andere belangrijke functies van de PocketBook InkPad Eo:

  • SMARTlight - pas niet alleen de helderheid, maar ook de kleurtemperatuur van het scherm aan door een warme of koele tint voorverlichting te kiezen.
  • Android 11 OS: gebruikers kunnen makkelijk apps van derden downloaden voor lezen, schrijven of tekst bewerken.
  • Zeer krachtige processor: een zeer krachtige Octa Core (2,3 Ghz) processor, welke de efficiëntie van de e-note aanzienlijk verbetert, evenals de schrijfsnelheid.
  • Geïntegreerde luidspreker: de e-note ondersteunt MP3- en WAV-indelingen en is voorzien van een geïntegreerde luidspreker om luisterboeken of muziek goed te doen klinken.
  • Bluetooth 5.0, Wi-Fi (dual band - 2,4/5GHz) en USB type C-aansluiting;
  • 64 GB geïntegreerd geheugen en MicroSD-kaartsleuf;
  • Initiële ondersteuning voor 17 boek- en grafische indelingen (dit aantal kan hoger worden door apps van derden): AZW, AZW3, DOC, DOCX, EPUB, FB2, FB2.ZIP, HTM, HTML, MOBI, PDF, PRC, RTF, TXT, PNG, BMP, JPEG.

PocketBook InkPad Eo: jouw ultieme ervaring om aantekeningen te maken.

terug
Aa HD