PocketBook InkPad Color: maak kennis met de eerste 7,8-inch e-reader met kleuren E Ink Kaleido™ Plus-scherm

8 februari 2021

PocketBook kondigt met trots de PocketBook InkPad Color aan, 's werelds eerste e-reader met het nieuwste 7,8-inch kleuren E Ink Kaleido™ Plus scherm met tot 4.096 kleuren. De nieuwe PocketBook InkPad Color kan ook audio afspelen en ondersteunt Bluetooth.

Het grote scherm maakt gebruik van color E Ink-technologie, ideaal voor allerlei soorten content: van traditionele zwart-witboeken tot kleurrijke strips, kinderboeken, zakelijke literatuur en tijdschriften.

E Ink Kaleido™ Plus (E Ink new Kaleido™) kleurenscherm - de volgende stap in e-readingtechnologie

De PocketBook InkPad Color is de eerste in zijn soort. Deze e-reader is voorzien van het nieuwste E Ink kleurenscherm van 7,8-inch. E Ink Kaleido™ Plus (E Ink new Kaleido™) is een upgrade van de ePaper E Ink Print Color-technologie en de volgende stap in comfortabel, veilig lezen in kleur.

Het scherm van het nieuwe model kan tot 4.096 kleuren en tinten weergeven. Het veranderde patroon van het kleurenfilter verbetert de helderheid en verzadiging van de kleuren, terwijl de achtergrond van de pagina witter wordt. De technologie biedt het meeste comfort met kleurrijke content op oogvriendelijke E Ink.

Tegelijkertijd behoudt het innovatieve E Ink Kaleido™ Plus (E Ink new Kaleido™) scherm alle unieke eigenschappen van E Ink-technologie: het is geheel veilig voor de ogen, verblindt niet in de zon en is extreem energiezuinig. De helderheid van de zwart-witte tekst blijft prachtig dankzij de hoge resolutie (1.404 x 1.872) van het scherm en 300 DPI.

Voorgrondverlichting voor de beste e-readingervaring

De oogvriendelijke voorgrondverlichting biedt gebruikers maximale vrijheid om op elk gewenst moment van de dag te lezen op de PocketBook InkPad Color, hoeveel of weinig licht er ook is.

Bovendien speelt de voorgrondverlichting een andere belangrijke rol in alle e-readers met een kleurenscherm. E Ink new Kaleido™ technologie maakt gebruik van een monochroom paneel en een kleurenfilter, waardoor de elektronische pagina een zachte tint krijgt. Zelfs op de helderste stand helpt de voorgrondverlichting de optische prestaties van het scherm te optimaliseren.

Bluetooth, audio, tekst-naar-spraak: handige functies voor fans van luisterboeken

De PocketBook InkPad Color speelt bestanden af in zes populaire audio-indelingen, zoals M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, mp3 en MP3.ZIP, en dat is goed nieuws voor iedereen die niet alleen graag lezen, maar ook graag voorgelezen wordt. De functie tekst-naar-spraak verdient speciale aandacht, want deze verandert elk tekstbestand in spraak in een van de 16 ondersteunde talen. Dankzij Bluetooth kan de e-reader verbinding maken met een draadloze koptelefoon of audiosysteem in de auto, waardoor je non-stop kunt luisteren.

23 indelingen ondersteund, geheugenkaartsleuf

Buiten audiobestanden kan het apparaat ook bestanden openen in een van de 23 andere populaire indelingen: 19 voor boeken en 4 voor grafische bestanden. Deze functie garandeert comfortabel lezen zonder content te hoeven converteren: boeken, tijdschriften, studieboeken, informatieve boeken, professionele literatuur, strips, etc.

De e-reader bevat 16GB interne opslag en een microSD-kaartsleuf voor tot 32GB. Daardoor heeft het apparaat genoeg ruimte voor een indrukwekkende bibliotheek met boeken en audio. Een ander voordeel van dit model is de USB Type C connector (USB 2.0 standaard) voor het opladen en aansluiten van een koptelefoon via de meegeleverde 3,5 mm audio-adapter.

Lichte, elegante e-reader

Ondanks het grote scherm weegt de PocketBook InkPad Color slechts 225 g, waardoor het een van de lichtste 7,8” e-readers is. Daardoor past het apparaat altijd in je tas of rugzak tijdens woonwerkverkeer. Bovendien onderscheidt de PocketBook InkPad Color zich van de rest met zijn elegante ontwerp en aantrekkelijke Moon Silver kleur.

PocketBook InkPad Color: geniet van alle kleuren van je favoriete boeken op een groot 7,8 inch scherm.

terug
Aa HD