PocketBook InkPad Color 3: nieuwste kleurenscherm en ongekende mogelijkheden voor lezen en luisteren

17 oktober 2023

PocketBook heeft haar productlijn aan e-readers aangevuld met E Ink-kleurenschermen van 7,8 inch - de nieuwe PocketBook InkPad Color 3 is voorzien van het nieuwste E Ink Kaleido™ 3-scherm voor een nog betere resolutie van kleurenpagina's.

Of je nu aan een spannende roman begint, in kleurrijke stripboeken snuffelt of in een tekstboek werkt, de PocketBook InkPad Color 3 met handzaam 7,8 inch E Ink Kaleido™ 3-scherm past perfect bij alle leesactiviteiten.

Ook is de PocketBook InkPad Color 3 voorzien van een indrukwekkende serie functies om te lezen en te luisteren: geïntegreerde luidspreker, tekst-naar-spraak, Bluetooth, IPX8-bescherming tegen water, SMARTlight, donkere modus, ondersteuning van 25 indelingen zonder conversie, etc.

De nieuwe PocketBook InkPad Color 3 zal de komende weken in de verkoop gaan in de prachtige kleur Stormy Sea. Bereid je voor op een geheel nieuw, kleurrijk digitaal leesavontuur!

Gloednieuw E Ink Kaleido™ 3-kleurenscherm

De PocketBook InkPad Color 3 is voorzien van het nieuwste 7,8" E Ink Kaleido™-kleurenscherm met tot wel 4096 kleuren, terwijl het geheel oogvriendelijk en niet-reflecterend blijft. Een vernieuwde E Ink Kaleido™ 3-technologie geeft de optische kenmerken van de e-reader zichtbaar een upgrade: met een indrukwekkende verbetering van 50% van de resolutie en PPI op digitale kleurenpagina's komen je boeken, strips en tijdschriften echt tot leven met nog betere kleurprestaties en details.

Altijd en overal oogvriendelijk lezen met SMARTlight & donkere modus

Ervaar een compleet nieuw niveau van leescomfort met de aanpasbare SMARTlight-functie, de technologie die helpt de schermhelderheid en tint aan te passen. Kies een warme tint voorgrondverlichting voor een heerlijke leesmarathon in de avond of een koele tint, die perfect is voor lezen in de ochtend. En voor lezen in de avond is de PocketBook InkPad Color 3 voorzien van een donkere modus die tekst en achtergrondkleuren omkeert zodat je ogen comfortabel aan blijven voelen en je oogveilig kunt lezen zonder extra verlichting.

Geïntegreerde luidspreker en tekst-naar-spraak

Maak kennis met de indrukwekkende audiomogelijkheden van de PocketBook InkPad Color 3! Dankzij de geïntegreerde luidspreker kunnen gebruikers altijd in een heerlijk luisterboek duiken zonder dat hier extra apparatuur voor nodig is. Door de Bluetooth (5.0)-optie kan de e-reader ook aan een draadloze koptelefoon en andere apparaten worden gekoppeld.

De tekst-naar-spraak-functie zorgt voor een snelle overgang van lezen naar luisteren, wat perfect is voor momenten waarop lezen niet praktisch is. Tekst-naar-spraak leest elk tekstbestand hardop voor met een natuurlijk klinkende stem, in een van de 26 beschikbare talen. Begin gewoon met luisteren naar je boek wanneer jij dat wilt!

Geniet van zorgeloos lezen met een apparaat dat is voorzien van IPX8-bescherming tegen water

Ervaar zorgeloos lezen met de IPX8-bescherming tegen water van de PocketBook InkPad Color 3. Dit opmerkelijke kenmerk zorgt ervoor dat de e-reader gedurende 60 minuten tot een diepte van 2 meter onder zoet water kan blijven. Of je dus lekker aan het zwembad ligt, op het strand bent of buiten in de regen, jouw inkPad Color 3 blijft altijd veilig. Geniet in alle vertrouwen van je leeservaring, wetende dat je e-reader is gemaakt om met onverwachte situaties om te gaan.

Fenomenale ergonomie en uitstekend design

Ondanks het grote formaat, zoals van een boek, blijft deze e-reader zo ergonomisch mogelijk. Hij past perfect in de hand en is extreem gebruiksvriendelijk dankzij de mechanische bedieningsknoppen, het touchscreen en de G-sensor voor automatisch draaien van het scherm. Het apparaat maakt ook indruk met zijn uitmuntende design en de originele kleur in Stormy Sea. De aantrekkelijke, handige PocketBook InkPad Color 3 wordt al snel jouw sleutel tot een intens plezierige leeservaring!

Stripboeken en manga-indeling ondersteund, een maand zonder op te laden en andere superkrachten van de InkPad Color 3:

  • 25 boek-, grafische en stripindelingen - de PocketBook InkPad Color 3 ondersteunt de populairste indelingen zonder conversie, met inbegrip van de CBR- en CBZ- indelingen voor strips en manga;
  • 6 audio-indelingen - geniet grenzeloos van luisterboeken of muziek, want deze e-reader ondersteunt M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3, MP3.ZIP indelingen;
  • 32 GB geïntegreerd geheugen - maak je eigen droombibliotheek;
  • Tot een maand zonder opladen - dankzij de E Ink-technologie en de krachtige batterij lees je extreem lang zonder opnieuw op te moeten laden;
  • Dual-band Wi-Fi (2,4/5GHz) - koop boeken bij elke online winkel;
  • PocketBook Cloud & Dropbox - beheer en synchroniseer je bibliotheek met je e-reader en andere apparaten;
  • Voorgeïnstalleerde woordenboeken - de e-reader is voorzien van 11 voorgeïnstalleerde woordenboeken, met nog eens 42 extra taalcombinaties die gratis kunnen worden gedownload

PocketBook InkPad Color 3 - jouw kleurrijke digitale leesavontuur!

terug
Aa HD