PocketBook InkPad Color 2: verbeterd 7,8” E Ink kleurenscherm en geïntegreerde luidspreker

26 april 2023

Het Zwitserse merk PocketBook kondigt het volgende model in haar E Ink e-readers aan: de PocketBook InkPad Color 2, met verbeterd E Ink Kaleido™ Plus scherm. Het apparaat zit vol gloednieuwe functies voor een ongekende leeservaring: geïntegreerde luidspreker, Bluetooth®, tekst-naar-spraak functie, adaptief SMARTlight en IPX8-waterbescherming.

Dit voorjaar kun je kennismaken met de PocketBook InkPad Color 2 in de verfijnde kleur Moon Silver.

Verbeterd kleurenscherm

De PocketBook InkPad Color 2 is voorzien van het verbeterde 7,8" E Ink Kaleido™ Plus kleurenscherm met tot wel 4096 kleuren, terwijl het geheel oogvriendelijk blijft. Met een verbeterde kleurenfilteruitrusting levert ons nieuwe display betere prestaties qua tint en verzadiging, waardoor gekleurde content nog aantrekkelijker en levendiger eruitziet. Het 7,8” scherm op boekformaat zorgt voor het ultieme leescomfort.

Geniet van het lezen van allerlei content, met inbegrip van geïllustreerde kinderboeken, manga's, zakelijke literatuur en tijdschriften, en dat alles in kleur en op volle helderheid.

Kies een warme of koele schermtint met SMARTlight

Met de adaptieve SMARTlight functie kun je de helderheid en toon van de voorgrondverlichting naar wens aanpassen. Bovendien helpt het actieve SMARTlight op een minimaal helderheidsniveau de optische kenmerken van het E Ink Kaleido™ Plus scherm verbeteren voor een maximaal leescomfort.

Lees met perfect comfort voor je ogen bij elke soort verlichting, of je nu bevindt in een schaars verlichte ruimte of buiten in de zon zit.

Geïntegreerde luidspreker, Bluetooth & tekst-naar-spraak

De PocketBook InkPad Color 2 is de ultieme e-reader voor audio-enthousiastelingen. Het apparaat ondersteunt 6 audio-indelingen, bevat een geïntegreerde luidspreker, Bluetooth-connectiviteit en een tekst-naar-spraak functie. Dankzij de geïntegreerde luidspreker kun je simpelweg op Afspelen drukken en helemaal opgaan in je favoriete verhalen, zonder extra apparatuur. De e-reader is ook voorzien van Bluetooth 5.2 zodat je snel en makkelijk verbinding kunt maken met een draadloze koptelefoon of luidspreker. Bovendien biedt de tekst-naar-spraak functie de e-reader de mogelijkheid om elk tekstbestand hardop voor te lezen in een natuurlijk klinkende stem, waardoor het praktisch wordt getransformeerd tot luisterboek.

Zorgeloos lezen dankzij de IPX8-waterbescherming

De PocketBook InkPad Color 2 heeft een betrouwbare bescherming tegen waterschade volgens de IPX8-standaard. Het apparaat kan gedurende 60 minuten tot een diepte van 2 meter onder water blijven zonder schadelijke gevolgen.

Ongeacht waar je van je favoriete boek wilt genieten, je kunt altijd zorgeloos lezen, wetende dat de e-reader is ontworpen om onverwachte blootstelling aan water te doorstaan.

Het apparaat dat de liefde voor het lezen aanwakkert

De PocketBook InkPad Color 2 past perfect in de hand; het is ergonomisch en gebruiksvriendelijk. De e-reader maakt indruk met haar uitzonderlijk mooie design en de aantrekkelijke kleur Moon Silver. De combinatie van gemak, kwaliteit en esthetiek maakt de InkPad Color 2 een ideaal apparaat om op te lezen, waardoor je hem elke dag wilt meenemen.

Ondersteuning van 25 indelingen, quad-core processor en andere functies van de InkPad Color 2

De PocketBook InkPad Color 2 bevat ook het volgende:

  • 32 GB geïntegreerd geheugen voor jouw droombibliotheek;
  • Alle populaire indelingen zonder conversie - de e-reader ondersteunt 21 boek- en 4 grafische indelingen, met inbegrip van AZW, EPUB, FB2, DOC, TXT, PDF, DJVU, CBR, CBZ, JPEG
  • Ondersteuning van 6 audio-indelingen - geniet van luisterboeken of muziek in M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3, MP3.ZIP indeling
  • Adobe DRM ondersteuning - leen gratis boeken bij online bibliotheken dankzij de Adobe DRM-technologie
  • Krachtige dual-core processor
  • Dual-band Wi-Fi, PocketBook Cloud & Dropbox – voor snel winkelen, beheer van je bibliotheek en synchronisatie met andere apparaten
  • Gratis woordenboeken - 11 voorgeïnstalleerde taalcombinaties en 42 combinaties die gratis kunnen worden gedownload

PocketBook InkPad Color 2 - de pracht van digitaal lezen!

terug
Aa HD