PocketBook InkPad 4: de bestseller is terug met het nieuwste scherm en geïntegreerde luidspreker

28 maart 2023

Met trots kondigt PocketBook de volgende e-reader aan in de populaire 'InkPad' productlijn. De nieuwe PocketBook InkPad 4 heeft een 7,8 inch scherm uit de nieuwste E Ink Carta™ 1200 generatie, een geïntegreerde luidspreker, Bluetooth® en is met IPX8 mogelijkheden beschermd tegen water.

Traditioneel is de InkPad voorzien van adaptieve SMARTlight, ondersteuning van luisterboeken en tekst-naar-spraak-functie.

Dankzij haar nieuwe, moderne design is de PocketBook InkPad 4 compact, perfect ergonomisch en ziet hij er stijlvol uit. De discrete voor- en achterpanelen in een zwarte kleur geven het een mooi contrast met zilveren rand. Ondanks het grote scherm weegt het apparaat slechts 265 gram, waardoor het ontzettend praktisch is om ontspannen en onderweg te kunnen lezen.

De nieuwe PocketBook InkPad zal de komende twee weken verkrijgbaar worden.

Het E Ink Carta™ 1200 scherm is nu nog oogvriendelijker

De PocketBook InkPad 4 is voorzien van het nieuwste 7,8 inch E Ink Carta™ 1200 scherm met een resolutie van 1404 × 1872 en 300 PPI. Met deze nieuwe technologie heeft de elektronische pagina 15% meer contrast en de E Ink responstijd is met een indrukwekkende 20% verbeterd.

De nieuwe e-reader onderscheidt zich ook met een schermgrootte die zoveel mogelijk op een standaard gedrukt boek lijkt. Het maakt het ontzettend praktisch om elk type inhoud te lezen: van gewone fictie tot professionele literatuur, tijdschriften en zelfs stripboeken.

Veranderd de kleur van de voorgrond met SMARTlight

Dankzij de functie SMARTlight kun je veilig lezen bij alle soorten licht. Met de adaptieve voorgrondverlichting kun je niet alleen de helderheid van het scherm aanpassen, maar ook de kleurtemperatuur, waardoor je een warme of koude tint kunt kiezen. Met het zachte licht van de SMARTlight kun je altijd comfortabel lezen, zelfs als het helemaal donker is, terwijl het scherm van de e-reader oogvriendelijk blijft.

Geïntegreerde luidspreker, tekst-naar-spraak en andere audiofuncties

De PocketBook InkPad 4 ondersteunt 6 audio-indelingen en is voorzien van een geïntegreerde luidspreker. Het biedt de liefhebbers van luisterboeken een nieuwe vrijheid omdat zij vanaf nu direct elk audiobestand kunnen beluisteren op de e-reader, zonder andere apparaten nodig te hebben. Dankzij Bluetooth kan de PocketBook InkPad 4 altijd worden gekoppeld met een draadloze koptelefoon, luidsprekers en andere audiosystemen zodat je op een praktische manier van een luisterboek kunt genieten.

Bijzonder noemenswaardig is de functie Tekst-naar-spraak, die de e-reader in een echte verhalenverteller verandert. Met slechts 2 klikken leest de PocketBook InkPad 4 elk boek hardop voor met een natuurlijk klinkende stem in een van de 26 beschikbare talen. Met andere woorden: gebruikers kunnen snel elk doodgewoon boek in een echt luisterboek veranderen.

IPX8 waterbestendig en krasbestendig

De PocketBook InkPad 4 is betrouwbaar beschermd tegen de schadelijke effecten van water, volgens de IPX8 classificering. Dit betekent dat de e-reader gedurende 60 minuten tot een diepte van 2 meter onder zoet water kan blijven.

Bovendien is het scherm van de e-reader beter beschermd tegen krassen en dat is geweldig nieuws voor gebruikers die graag onderweg lezen. De waterbestendigheid en extra bescherming van het scherm bieden lezers nog meer vertrouwen in de veiligheid van het apparaat zodat zij hun favoriete boek overal kunnen lezen.

Andere kenmerken van ded PocketBook InkPad 4:

  • Ondersteuning voor 21 boek- en 4 grafische indelingen zonder conversie
  • Ondersteuning voor 6 audiobestandsindelingen
  • Wi-Fi en eigen cloudservices - voor synchronisatie met andere apparaten en praktisch beheer van je bibliotheek
  • 32 GB interne opslag - voldoende ruimte om altijd een enorme bibliotheek bij de hand te hebben
  • 2000 mAh batterij - tot een maand actief lezen zonder opladen
  • Dual-core processor - voor vloeiend pagina's omslaan en snel gebruik van de e-reader
  • Automatisch scherm draaien - de e-reader wijzigt automatisch de richting van het scherm voor extra leesgemak
  • Een groot aantal woordenboeken - 11 voorgeïnstalleerde taalcombinaties en 42 combinaties die kunnen worden gedownload
  • Lichtheid en compactheid – ondanks het grote scherm is het gewicht vand e e-reader slechts 265 g, met afmetingen van 134 × 189,5 × 7,95 mm.

PocketBook InkPad 4 - 's werelds bestseller met nieuwe mogelijkheden

terug
Aa HD