De e-reader met het beste ontwerp: PocketBook Era heeft de prestigieuze Red Dot Award ontvangen

12 april 2023

PocketBook Era is bekroond met de wereldberoemde Red Dot Award voor zijn uitstekende productontwerp! Het vlaggenschip van de PocketBook, het 7-inch model, werd geprezen om zijn gestroomlijnde en ergonomische ontwerp dat een ongeëvenaarde leeservaring biedt.

De Red Dot Award is een prestigieuze internationale designprijs die sinds 1955 de beste producten uit verschillende industrieën bekroont. De prijs erkent uitmuntendheid in ontwerp, innovatie, functionaliteit en kwaliteit.

"Het ontwerp van PocketBook Era belichaamt de filosofie van modern minimalisme en combineert de elegante dunheid van lijnen met fenomenale bruikbaarheid," - volgens Alexander Morokko, industrieel ontwerper van PocketBook Era en andere producten van het merk. "De slanke en stijlvolle zwarte behuizing van de e-reader contrasteert perfect met het scherm en de prachtige zilveren of koperen metalen rand. De geperforeerde achterkant biedt maximaal comfort bij het vasthouden van het apparaat. De mechanische knoppen op het zijpaneel zijn perfect geschikt voor zowel rechts- als linkshandige gebruikers en bieden perfect leescomfort."

PocketBook Era heeft ook een uniek bevestigingssysteem voor de omslag. De verwijderbare plastic strip aan de achterkant van het apparaat onthult een vergrendelingspaneel voor de omslag, waarmee de e-reader kan worden bevestigd aan de omslagen met logo, waardoor ze één geheel worden. Hierdoor is het mogelijk de uitzonderlijke dunheid en compactheid van het door een omslag beschermde apparaat te handhaven.

Het Zwitserse merk PocketBook heeft altijd veel nadruk gelegd op productontwerp, rekening houdend met de laatste trends en het behoud van de perfecte compactheid en het gemak van zijn e-readers. Het kenmerk van Pocketbook zijn de ergonomische hardware knoppen, die aanwezig zijn op elk model dat is uitgebracht door het bedrijf sinds de oprichting in 2007.

Met deze prijs voegt PocketBook Era zich bij iconische modellen van het merk zoals Touch HD 3 en Touch Lux 4, die in 2019 winnaars waren van de Red Dot Award.

terug
Aa HD