Maak kennis met de nieuwe 7-inch PocketBook Era – perfectie in elk detail

7 juni 2022

Met trots kondigt PocketBook haar langverwachte 7-inch PocketBook Era aan met het nieuwste generatie E Ink Carta™ 1200 scherm voor perfect comfort tijdens lezen en luisteren. De nieuwe PocketBook Era is voorzien van geavanceerde functies zoals een geïntegreerde luidspreker en luisterboekondersteuning, de functie Tekst-naar-spraak en Bluetooth en verbeterde bescherming tegen krassen en IPX8-waterbestendigheid.

Het model is in een geheel vernieuwd design gegoten en maakt indruk met haar compactheid. De nieuwe aanpak van het design en ergonomie van het apparaat maakt gebruik van een zijgreep en bedieningsknoppen op het zijpaneel. Beide maken de e-reader makkelijker vast te houden met zowel de linker- als de rechterhand.

De nieuwe PocketBook Era is verkrijgbaar in twee versies, met verschillende kleuren en intern geheugen: Sunset Copper met 64 GB geheugen en Stardust Silver met 16 GB geheugen.

Nieuwe generatie E Ink Carta™ 1200 scherm

De PocketBook Era is voorzien van het nieuwste 7-inch E Ink Carta™ 1200 scherm met een resolutie van 1264 × 1680 en 300 DPI, wat garant staat voor een hoog contrast en scherpe digitale pagina's. De bijgewerkte technologie verhoogt het contrast van het beeld met 15% en verbetert de responstijd van het touchscreen met 20%. Het 7-inch diagonale scherm is de optimale maat voor thuis of onderweg lezen - het apparaat blijft compact in gebruik maar geeft tegelijkertijd meer tekst op één pgina weer dan een klassieke 6-inch e-reader. Dankzij de functie SMARTlight kun je de helderheid en kleurtemperatuur aanpassen en geniet je van oogvriendelijk lezen bij alle soorten licht.

Nieuw indrukwekkend design en ergonomie

De PocketBook Era onderscheidt zich met haar ultra moderne design en ergonomische vorm voor een bijzondere esthetiek die nieuw is voor leesgadgets. Dankzij haar dunne frame en stijlvolle knoppen ziet het apparaat er slank en elegant uit. Omdat de bedieningsknoppen zijn verplaatst naar het zijpaneel en omdat het compact is, kun je het apparaat goed vasthouden. De G-sensor bepaalt en wijzigt automatisch de richting van het scherm zodat de PocketBook Era net zo praktisch is voor links- als voor rechtshandige gebruikers. Dankzij de afmetingen van 134,3 × 155 × 7,8 mm is het apparaat een van de meest compacte 7-inch e-readers op de markt.

Geavanceerd luisteren met geïntegreerde luidspreker, Bluetooth en Tekst-naar-spraak

De PocketBook Era ondersteunt 6 luisterboekindelingen en dankzij de geïntegreerde luidspreker kunnen gebruikers gaan luisteren door simpelweg op de afspeelknop op het scherm van de e-reader te drukken Via Bluetooth kun je ook naar luisterboeken en muziek luisteren via een draadloze koptelefoon, het audiosysteem in je auto en andere apparaten. Een andere handige functie voor als je liever naar boeken luistert is Tekst-naar-spraak, wat elke tekst verandert in natuurlijk klinkende spraakaudio. Met slechts twee klikken leest het apparaat elk tekstbestand hardop voor in een van de 26 beschikbare talen.

Bescherming tegen water en krassen

Het scherm is van een verbeterde anti-krasbescherming voorzien, wat meer vertrouwen geeft in de veiligheid van het apparaat, al wordt het nog zo actief gebruikt. De waterbestendige PocketBook Era is bovendien de ideale gadget voor als je graag in bad of buiten leest. De e-reader is tegen water beschermd volgens deinternationale IPX8-standaard, wat betekent dat het apparaat gedurende 60 minuten tot een diepte van 2 meter onder water kan blijven zonder schadelijk effect.

De PocketBook Era is ook voorzien van:

  • Ondersteuning van 29 indelingen - 19 boek-, 6 audio- en 4 grafische indelingen.
  • Wi-Fi en branded Cloud-diensten - waardoor je het makkelijk met andere apparaten kunt synchroniseren en de bibliotheek kunt beheren.
  • 1700 mAh batterij - tot een maand actief lezen zonder opladen.
  • Dual-core processor - voor snel gebruik van apps en vloeiend bladzijden omslaan.
  • Voorgeïnstalleerde woordenboeken - 22 taalcombinaties.

Deze en andere functies zijn beschikbaar voor gebruikers in twee versies: PocketBook Era in de kleur Sunset Copper met 64 GB en PocketBook Era in de kleur Stardust Silver met 16 GB.

PocketBook Era - betreed het nieuwe tijdperk van digitaal lezen.

terug
Aa HD