PocketBook Era is de winnaar van een grote e-readertest door Computer Bild

2 november 2022

Het leidende Duitse tijdschrift Computer Bild erkende PocketBook Era als een van de twee winnaars van zijn grootschalige e-readerstest. Opniew prijs voor een van de beste e-readers van 2022!

Dit keer namen drie van de meest populaire fabrikanten van e-readers deel aan de test van het grootste Duitstalige technologiemagazine: PocketBook, Amazon en Tolino. Met de beste score van 1,8 en de status van de winnaar ging naar twee modellen tegelijk: PocketBook Era en Kindle Paperwhite. Naast Era hebben experts ook PocketBook Color (klasse 2.2) en PocketBook Touch Lux 5 (klasse 2.5) getest.

De winnende e-reader PocketBook Era heeft veel indruk gemaakt op journalisten met zijn veelzijdigheid, het nieuwste E Ink Carta 1200-scherm, de beschikbaarheid van audiofuncties en een snelle processor.

De hoge beoordeling en testoverwinning van dit invloedrijke tijdschrift tonen opnieuw meer aan dat PocketBook Era de nieuwste technologieën combineert en gebruikers ongekende mogelijkheden voor e‑reading biedt. Daarom is het model de grootste bestseller van 2022.

terug
Aa HD