PocketBook Era Color: Een waar meesterwerk in digitaal lezen van 7 inch, met kleurenscherm en luidspreker

19 maart 2024

Met trots onthult PocketBook zijn nieuwste 7 inch e-reader: de PocketBook Era Color, voorzien van het nieuwste E Ink Kaleido™ 3 kleurenscherm, welke een levendige leeservaring biedt in een compacte behuizing. De nieuwe PocketBook Era Color combineert een prijswinnend design met premium functies, inclusief ondersteuning voor luisterboeken, een geïntegreerde luidspreker, Tekst-naar-spraak functie, SMARTlight en IPX8 bescherming tegen water.

De Era Color is een uitkomst voor iedereen die graag in kleur leest, zoals non-fictie, strips, tekstboeken, zakelijke boeken en iedereen die de vrijheid wil om onderweg te lezen.

Oogveilig E Ink kleurenscherm en adaptieve SMARTlight

De 7 inch grote PocketBook Era Color is voorzien van het nieuwste E Ink Kaleido™ 3-kleurenscherm en biedt een verbetering van de resolutie en PPI van 50%. De zwart-wit beeldresolutie is 1264 x 1680 en de kleurenresolutie is 632 × 840. Met de mogelijkheid om 4096 kleuren te reproduceren, zorgt de Era Color voor volledige oogveiligheid en een glansvrije ervaring.

SMARTlight zorgt voor de meest comfortabele leeservaring bij elke soort verlichting. Gebruikers kunnen de ideale tint voorgrondverlichting kiezen: van koud blauw voor lezen in daglicht tot warm, rustgevend geel om te lezen voor het slapengaan.

Prijswinnend design en uitstekende gebruiksvriendelijkheid

Bij de PocketBook Era Color is het liefde op het eerste gezicht. Het design springt er duidelijk uit en heeft niet voor niets de prestigieuze Red Dot Award gewonnen. Het bedieningspaneel aan de zijkant met mechanische knoppen gaat naadloos op in de elegantie van dunne lijnen, terwijl de G-sensor voor automatisch scherm draaien voor een comfortabele greep zorgt voor zowel rechts- als linkshandige gebruikers. Het scherm, met een diagonaal van 7 inch, biedt optimaal leescomfort en vindt een perfecte balans tussen compactheid en de mogelijkheid om veel tekst op elke pagina weer te geven. De Era Color wordt geleverd met een coversysteem waarin de e-reader naadloos overloopt in de eigen PocketBook Flip of Charge covers.

Geïntegreerde luidspreker en Tekst-naar-spraak voor uitzonderlijke audiomogelijkheden

De PocketBook Era Color ondersteunt luisterboekindelingen, waardoor gebruikers een superieure luisterervaring krijgen via de geïntegreerde luidsprekers. Door de Bluetooth 5.4 connectiviteit kan er draadloos worden geluisterd via een hoofdtelefoon, audiosysteem in de auto of andere apparaten. Fans van luisterboeken zullen de Tekst-naar-spraak functie wel kunnen waarderen. Deze kan elk tekstbestand omzetten in een audiobestand en hardop voorlezen met een natuurlijk klinkende stem. De Era Color kan elk tekstbestand omzetten in een immersieve luisterervaring en is verkrijgbaar in 26 talen.

Grenzeloos lezen dankzij de IPX8-waterbescherming

De PocketBook Era Color is ideaal voor een actieve levensstijl en onderweg lezen. Dat komt niet alleen door de compactheid en functionaliteit, maar ook door de IPX8-waterbescherming. Hierdoor kan de e-reader 60 minuten tot een diepte van 2 meter onder zoet water blijven zonder nadelige effecten. Of je nu lekker in bad leest of in het zonnetje aan het zwembad, gebruikers kunnen altijd helemaal opgaan in hun favoriete boek zonder zich zorgen te hoeven maken over blootstelling aan water.

Strip- & manga-indelingen, quad-core processor en andere functies van de Era Color

  • 25 indelingen: de e-reader ondersteunt alle populaire boek- en grafische indelingen, waaronder CBR en CBZ stripindelingen.
  • 6 audio-indelingen - geniet van luisterboeken en muziek door de ondersteuning van M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3, MP3.ZIP indelingen.
  • 32 GB intern geheugen: meer dan genoeg ruimte voor alle bestanden van de gebruiker.
  • Quad-core processor: snel pagina's omslaan voor de beste leeservaring.
  • Clouddiensten: PocketBook Cloud en Dropbox bieden gebruikers de perfecte tools om een bibliotheek te beheren en synchroniseren.
  • Dual-band Wi-Fi (2,4/5 GHz): voor snel en comfortabel online winkelen.
  • Voorgeïnstalleerde woordenboeken: 11 voorgeïnstalleerde woordenboeken en 42 extra taalcombinaties die gratis kunnen worden gedownload.

PocketBook Era Color: een nieuw tijdperk digitaal lezen in kleur.

terug
Aa HD