De langverwachte donkere modus is er eindelijk, met software update 6.8

29 juni 2023

De donkere modus is beschikbaar op PocketBook Era e-readers met firmwareversie 6.8 en op alle nieuwe modellen die vanaf vandaag worden geproduceerd, waaronder de nieuwe InkPad 4 en InkPad Color 2. In de nabije toekomst zal de nieuwe firmware ook beschikbaar worden gesteld voor andere PocketBook-modellen.

Enkele van de andere nieuwe functies en verbeteringen zijn: nieuwe gebruikersconfiguraties van het bedieningspaneel, nieuwe filteropties in de Aantekeningen-app, een tekstsuggestiefunctie en nog veel meer.

Geniet van oogvriendelijk lezen met de donkere modus

De donkere modus op je PocketBook kan meer leescomfort bieden in omgevingen met weinig licht en als je in het donker leest. Deze functie wijzigt de instellingen van het display, waardoor witte tekst op een donkere achtergrond wordt gepresenteerd. Dit vormt daardoor geen contrast met de donkere omgeving en zal je ogen niet vermoeien. Je kunt ook de inversie van boekillustraties wisselen terwijl je leest in de donkere modus.

Veel fervent lezers hebben ontdekt dat het gebruik van de donkere modus op hun apparaten hen helpt vermoeide ogen door kijken naar een fel scherm tegen te gaan. De donkere modus komt erg goed van pas voor nachtelijk lezen, gezien het de hoeveelheid blauw licht van het scherm vermindert. Blauw licht kan een bijdragen aan geïrriteerde en vermoeide ogen.

Andere verbeteringen van firmwareversie 6.8:

  • Verander het bedieningspaneel geheel naar eigen voorkeuren: van nu af aan kun je de bediening die je het meest gebruikt toevoegen aan het bedieningspaneel. Krijg snel toegang tot dergelijke bediening zoals Wi-Fi, Taakbeheer, Vliegtuigmodus, Synchronisatie, G-Sensor, Slot, Aan/uit, Schermafbeelding, Bibliotheek zoeken en de snelkoppelingen van alle toepassingen. Bovendien kun je het aantal bedieningsknoppen configureren in je bedieningspaneel.
  • Makkelijk aantekeningen filteren: beheer je aantekeningen in het boek door apart markeringen, opmerkingen, schermafbeeldingen, potloodtekeningen, vertaalaantekeningen en alle notities te selecteren. Je kunt ook het lettertype wijzigen in de lijst met aantekeningen in de Aantekeningen-app en het Leesprogramma.
  • Verbeter je lees- en vertaalervaring met morfologische woordenboeken: met nieuwe firmware kun je morfologische woordenboeken downloaden en installeren die je zullen helpen verschillende vormen van woorden naar hun basisvorm te brengen. Het maakt zoeken in woordenboeken veel makkelijker.
  • Nieuwe functie Tekstsuggesties voor sneller en makkelijker typen op het schermtoetsenbord.
  • Sneller inzoomen op PDF-bestanden en boeken met DjVu-indeling voor meer leescomfort.
  • De nieuwe UI voor de firmware updateprocedure toont alle veranderingen in een duidelijke, nauwkeurige lijst. Van nu af aan kun je de firmware automatisch downloaden op de achtergrond.

De nieuwe firmwareversie 6.8 is beschikbaar voor PocketBook Era e-readers en is geïnstalleerd op alle nieuwe modellen die vanaf nu worden uitgebracht. Binnenkort is het ook beschikbaar voor andere PocketBook-modellen.

Installeer de nieuwe software nu en verken alle verbeteringen die het naar je PocketBook zal brengen. Aarzel niet en maak je leeservaring nu nog beter!

terug
Aa HD