PocketBook Color Note: moeiteloos notuleren in kleur op een groot E Ink Kaleido 3-scherm

5 september 2024

PocketBook introduceert de Color Note – haar nieuwste e-note met een prachtig 10,3" E Ink Kaleido™ 3 kleurenscherm, stylus en talloze tools voor moeiteloos aantekeningen maken. Dit apparaat is voorzien van Android™ 12 en de SMARTlight-functie met de nieuwste E Ink ComfortGaze™-technologie, waardoor je productiviteit en creativiteit worden verhoogd. Dankzij de geïntegreerde luidspreker, Bluetooth en de voorgeïnstalleerde Tekst-naar-spraak verander je de Color Note in een echte musthave voor liefhebbers van luisterboeken.

Digitaal notuleren in kleur - appeltje, eitje!

Het grote, oogveilige 10,3-inch E Ink Kaleido 3-kleurenscherm van de PocketBook Note Color, gebaseerd op Mobius™-technologie, is het perfecte canvas voor zowel grootse ideeën als dagelijkse aantekeningen. Dankzij het indrukwekkende schermformaat kunnen gebruikers ultiem comfortabel schrijven of tekenen en de E Ink Kaleido 3-technologie biedt extra mogelijkheden om jezelf uit te drukken, terwijl het scherm geheel oogveilig en glansvrij blijft.

De PocketBook Color Note is een ideale partner voor zowel werk als studie. De nauwkeurige stylus zorgt ervoor dat je moeiteloos aantekeningen kunt maken, tijdens bijvoorbeeld een vergadering, een lezing of brainstormsessie. Dankzij de talloze tools, waaronder aanpasbare pennen, kwasten, markeerstiften, kalligrafiepennen, gommen en de lasso-tool kunnen gebruikers makkelijk hun aantekeningen beheren en verbeteren. Bovendien kun je tekstvakken invoegen, objecten vormgeven (zoals lijnen, rechthoeken, ellipsen, driehoeken en sterren) en afbeeldingen gebruiken.

Moeiteloos aantekeningen delen

De PocketBook Color Note is voorzien van de functie Verzenden via e-mail, waarmee het digitale leven van de gebruiker nog gemakkelijker wordty. Met deze functie kunnen gebruikers hun aantekeningen met enkele tikken naar één of meerdere e-mailadressen sturen. Of je nu samenwerkt aan een project, inzichten deelt van een vergadering of studie-aantekeningen verspreidt, met deze functie bereikt je informatie onmiddellijk de juiste persoon.

SMARTlight en ComfortGaze – ongekend comfort en veiligheid

De PocketBook Color Note is een van de meest oogvriendelijke apparaten omdat het buiten de aanpasbare SMARTlight-voorgrondverlichting gebruikers ook de mogelijkheid biedt om een warme of koele tint te kiezen voor het scherm. Buiten dat is de e-note ook voorzien van de nieuwste E Ink ComfortGaze-technologie. De E Ink ComfortGaze-voorgrondverlichting zorgt voor een ongekende oogveiligheid omdat het schadelijk blauw licht vermindert met 60%, en lezen met voorgrondverlichting tot drie keer minder stressvol maakt voor de ogen dan een LCD-scherm.

Geïntegreerde luidspreker, Bluetooth en tekst-naar-spraak

Dankzij de geïntegreerde luidspreker en Bluetooth-ondersteuning is het apparaat ideaal om overal en altijd naar luisterboeken en muziek te luisteren. Of gebruikers nu rechtstreeks op het apparaat willen luisteren of met een draadloze koptelefoon, ze kunnen altijd gemakkelijk wisselen tussen taken en genieten van audiocontent.

Tekst-naar-spraak is nog zo'n ontzettend handige functie die gebruikers helpt van hun boek te genieten als lezen niet prettig is. Gebruikers kunnen hun zaken regelen terwijl het apparaat hun boek hardop voorleest, waardoor het zo natuurlijk mogelijk klinkt.

Android 12 OS en Google Play-app voor verbeterde functionaliteit

De PocketBook Color Note is voorzien van Android 12 OS en biedt de flexibilteit om apps van derden te installeren en gebruiken, waardoor aantekeningen maken en de leeservaring verbeterd wordt. Dankzij de toegang tot de Google Play Store via de app, kunnen gebruikers het apparaat aanpassen naar de eigen specifieke behoeften en van een vast aantal apps genieten die beschikbaar zijn op het Android-platform.

Andere opvallende functies en kenmerken van de PocketBook Color Note:

  • E Ink Kaleido™ 3-kleurenscherm – reproduceert 4096 kleuren en heeft een resolutie van 1404 × 1872 (zwart-wit-beeld).
  • OS Android 12 en Google Play Store-app bieden de vrijheid om externe apps te installeren.
  • Quad Core processor voor snel en effectief gebruik.
  • 4 GB RAM, 32 GB geïntegreerd geheugen en MicroSD-kaartsleuf.
  • Bluetooth 5.2, Wi-Fi (dual band – 2.4/5GHz) en USB type C-verbinding.
  • Ondersteuning voor 6 audio-indelingen.
  • Ondersteuning voor 24 boek- en grafische indelingen.
  • PocketBook stylkus inbegrepen in de verkoopset.

PocketBook Color Note: schrijf, lees en droom in kleur!

terug
Aa HD