PocketBook Basic Lux 4: betaalbare, ultralichte e-reader

7 augustus 2023

PocketBook kondigt met trots de lancering aan van de betaalbare PocketBook Basic Lux 4 e-reader met touchscreen en voorgrondverlichting! Met een oogvriendelijk 6-inch E Ink Cartaâ„¢ scherm, Wi-Fi en clouddiensten ondersteunt de e-reader 25 indelingen en bevat een batterij waarmee je wekenlang kunt lezen, waardoor deze het prefecte instapmodel is om dagelijks op te lezen.

De superlichte, compacte PocketBook Basic Lux 4 zal de komende weken in de winkels liggen.

Geniet van veilig digitaal lezen zonder vermoeide ogen

PocketBook Basic Lux 4 is voorzien van een 6-inch touchscreen HD display met E Ink Cartaâ„¢ technologie voor uitzonderlijk comfort en veiligheid voor de ogen. De optionele kenmerken van het scherm zijn bijna identiek aan die van een reguliere papieren pagina, waardoor je urenlang kunt lezen zonder vermoeide ogen of concentratieverlies. Bovendien glanst het E Ink scherm niet, waardoor je ook buiten in de felle zon comfortabel kunt lezen.

Oogvriendelijke voorgrondverlichting

De PocketBook Basic Lux 4 met geïntegreerde voorgrondverlichting zorgt ervoor dat je comfortabel leest bij alle soorten licht en zelfs in het volledige donker. De technologie van de voorgrondverlichting is zeer oogvriendelijk en bestaat uit led's die zijn verspreid over het oppervlak van je scherm om de e-pagina te verlichten, in plaats van je gezicht. Het zorgt voor een prettige, zachte leeservaring.

Handige, compacte e-reader die lang meegaat

De PocketBook Basic Lux 4 is een praktisch, compact apparaat dat slechts 155 gram weegt en makkelijk in je tas of zelfs je broekzak past. De e-reader is van mechanische bedieningsknoppen voorzien en het touchscreen is ontzettend gebruiksvriendelijk en biedt maximaal leescomfort dankzij de mechanische bedieningsknoppen en het touchscreen. De Basic Lux 4 id ook enorm energiezuinig: met één volledige lading van het apparaat kun je tot wel een maand actief lezen!

Je hebt je bibliotheek altijd bij de hand

De e-reader ondersteunt 25 boek- en grafische indelingen zonder conversie, met inbegrip van de populairste indelingen: ACSM, AZW, CBZ, DJVU, DOC, EPUB, FB2, PDF, TXT, JPEG en PNG. Dankzij de Adobe DRM-ondersteuning kun je zelfs boeken lenen bij online bibliotheekdiensten. En vergeet niet dat je met de Basic Lux 4 je complete bibliotheek bij de hand hebt en buiten het geïntegreerde geheugen van 8 GB waardoor is de e-reader ook voorzien van een geheugenkaartsleuf.

Clouddiensten en gratis woordenboeken

De PocketBook Basic Lux 4 is voorzien van Wi-Fi, waardoor je eenvoudig bij elke online winkel boeken kunt kopen en de complete bibliotheek kunt beheren. Je kunt dankzij de PocketBook Cloud ook bestanden delen met andere apparaten.Bovendien zorgt de Dropbox-dienst ervoor dat je snel en eenvoudig e-books worden weergegeven op het apparaat. De e-reader is voorzien van 11 voorgeladen woordenboeken en nog eens 42 extra taalcombinaties kunnen gratis worden gedownload. Daardoor is de Basic Lux 4 een geweldig apparaat om op te leren en je kennis van vreemde talen uit te breiden.

De PocketBook Basic Lux 4: jouw betaalbare, slimme e-reader

terug
Aa HD