PocketBook Basic Lux 3: meer mogelijkheden, meer comfort

19 januari 2022

PocketBook kondigt een nieuwe entry-level e-reader aan met SMARTlight, dual-core processor en Wi-Fi module - functies die voorheen alleen beschikbaar waren in geavanceerdere modellen. Tegelijkertijd blijft het apparaat net zo eenvoudig en betaalbaar als voorheen.

SMARTlight – meer dan voorgrondverlichting

De mogelijkheid om de voorgrondverlichting in te schakelen en zelfs in compleet donker te lezen, is erg praktisch. De SMARTlight-technologie tilt comfort echter naar een geheel nieuw niveau. Nu kun je niet alleen de helderheid van het scherm aanpassen, maar ook de kleurtemperatuur. Met SMARTlight kun je een warmere of koelere tint kiezen voor een pagina en de voorinstellingen opslaan om in de toekomst snel te kunnen wisselen.

Veilig E Ink scherm - de beste keuze om te lezen

De PocketBook Basic Lux 3 bevat een 6-inch E Ink Carta ™ scherm met een resolutie van 758 × 1024. Het apparaat is geheel veilig voor de ogen: dankzij de elektronische inkttechnologie nadert het scherm nu de optische kenmerken van een gedrukte pagina. Met de PocketBook Basic Lux 3 geniet je van e-readen zonder enige beperking - je ogen worden niet moe, zelfs niet als je uren leest. Bovendien glinstert het E Ink scherm niet in de zon, waardoor het apparaat ook geweldig is om lekker buiten te lezen.

Wi-Fi en clouddiensten voor nog meer mogelijkheden

De aanwezigheid van een Wi-Fi module maakt de PocketBook Basic Lux 3 nog praktischer en gebruiksvriendelijker. Gebruikers krijgen snel toegang tot de eigen boekenwinkel en andere boekenplatforms. En dankzij de PocketBook Cloud-service en de PocketBook reader-app wordt de gehele bibliotheek direct gesynchroniseerd tussen de e-reader en een smartphone, tablet of laptop. Dankzij toegang tot het internet kun je snel met enkele klikken updates downloaden en boeken naar de e-reader verplaatsen met de Send-to-PocketBook-functie en de Dropbox PocketBook service.

De populairste bestandsindelingen

De e-reader ondersteunt 21 indelingen (17 boek- en 4 grafische indelingen), waardoor het leven veel eenvoudiger wordt voor gebruikers. Het omzetten van een boek van de ene indeling naar de andere is niet meer nodig: PocketBook opent met gemak DJVU, DOC, FB2, HTML, MOBI, RTF, TXT, JPEG, BMP, PNG en TIFF bestanden. En zelfs met DRM-beschermde EPUB en PDF bestanden.

Dual-core processor en geheugenkaartsleuf

De nieuwe dual-core processor en dubbele RAM 9512 MB) verhogen de snelheid van de PocketBook Basic Lux 3 en soepel omslaan van de bladzijde. Het geïntegreerde geheugen van dit model is 8 GB, terwijl de extra geheugenkaartsleuf de opslaggrootte aanzienlijk zal uitbreiden. Het geheugen van de e-reader is voldoende om een enorme elektronische bibliotheek voor duizenden boeken op te bouwen. Bovendien is de PocketBook Basic Lux 3 energiezuinig en in tegenstelling tot traditionele e-readers kan het model een maand lang gebruikt worden op één enkele lading.

Compactheid, lichtheid, minimalisme

Het apparaat weegt slechts 155 gram en de afmetingen zijn vergelijkbaar met een klein notitieblok. Dat betekent dat je gehele bibliotheek niet alleen in een tas of rugzak past, maar zelfs in een jas- of broekzak. De PocketBook Basic Lux 3 is verkrijgbaar in het zwart en dat gaat goed samen met het strakke, minimalistische design van de e-reader.

PocketBook Basic Lux 3: functionaliteit en gemak voor prettig e-readen.

terug
Aa HD