Luisterboeken op je PocketBook: de beste e-readers met audio-ondersteuning

29 maart 2022

Lees je liever een boek of luister je er liever naar? Door een moderne PocketBook e-reader te kiezen, geniet je zowel van de tekst- als de audioversie van een boek op één apparaat.

Sla al je bestanden op één plek op, je gebruikt de content in een gemakkelijke vorm: met PocketBook is het super eenvoudig! Buiten luisteren naar de audio op de e-reader, maak je veel ruimte vrij op je smartphone en bespaar je batterij, en dat is ook een grote plus.

Ongeacht of je nu liever boeken leest of ernaar luistert, de PocketBook e-reader wordt al snel een onmisbaar apparaat want de meeste huidige modellen ondersteunen 19 boek-, 4 grafische en 6 audioformaten. En dankzij de tekst-naar-spraak functie, zet de e-reader elk tekstdocument eenvoudig om in een luisterboek.

Welke audiocontent kun je beluisteren op een PocketBook e-reader?

Luisterboeken

Het is een ideale oplossing voor als je veel tijd doorbrengt in de auto, vaak reist of simpelweg je ogen niet teveel wilt belasten. Veel fans van literatuur houden ook gewoon van de professionele stemmen van boeken, en vooral van de boeken die door de auteur zelf zijn ingesproken.

Muziek

Het is heel eenvoudig om naar je favoriete tracks te luisteren op hetzelfde apparaat als waarop je leest, zonder je smartphone of je speler aan te moeten raken. Door achtergrondmuziek kun je je op het boek concentreren en het geeft een extra effect om helemaal op te kunnen gaan in het verhaal.

Podcasts en andere audiobestanden

Pocketbook e-readers met audio-ondersteuning kunnen bestande afspelen in de volgende formaten: MP3, MP3.ZIP, M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP.

Tekst naar spraak

De functie tekst-naar-spraak zet elk tekstdocument om in een luisterboek. Binnen enkele klikken luister je al in het Engels en 15 andere talen naar tekst die is ingesproken door een mannelijke of vrouwelijke stem. Open gewoonweg het e-reader menu, activeer Tekst-naar-spraak en luister verder naar het boek vanaf de pagina waar je gebleven was. Kijk hier een video over de functie.

Hoe speel je audiobestanden af op de PocketBook?

De e-reader met audio-ondersteuning kan via Bluetooth eenvoudig worden verbonden met een draadloze koptelefoon en andere apparaten. Binnen enkele seconden luister je al naar luisterboeken of muziek door de PocketBook te koppelen met de volgende apparaten:

  • Draadloze koptelefoons
  • Het audiosysteem in de auto
  • Bluetooth luidspreker
  • Andere audio-apparatuur

Dit betekent dat je overal en altijd van jouw audiobibliotheek kunt genieten: als je autorijdt, in het vliegtuig, tijdens het reizen, op vakantie, etc.

PocketBook e-reader met audio: het beste model kiezen

Op dit moment ondersteunen zes PocketBook modellen audio. Ze zijn allemaal uniek op hun eigen manier, dus je vindt er altijd eentje die bij je past!

De PocketBook Touch HD 3 is een compacte, stijlvolle e-reader met oogvriendelijk 6-inch E Ink Carta™ scherm, SMARTlight, Bluetooth en ondersteuning voor 29 formaten, waaronder 6 audioformaten.

De PocketBook Color is een e-reader met een uniek 6 inch E Ink Kaleido™ kleurenscherm. Het apparaat speelt niet alleen audio af, maar geeft ook illustraties en boekomslagen weer in kleur.

De PocketBook InkPad 3 is een apparaat met een groot 7,8 inch scherm, een dual-core processor en een SMARTlight functie die de kleurtemperatuur van het scherm wijzigt. Het model ondersteunt 19 formaten voor boeken, 4 voor strips en 6 voor audio.

De PocketBook InkPad 3 Pro is een waterbestendig model met een 7,8 inch E Ink Carta™ scherm en de SMARTlight technologie. Het apparaat is een echte musthave voor lezers met een actieve levensstijl. Het is tevens voorzien van Bluetooth en speelt audiobestanden af.

De PocketBook InkPad Color is een bestseller met een groot 7,8 inch E Ink Kaleido™ Plus kleurenscherm. Het apparaat is ideaal voor elke content, van luisterboeken en muziek tot kinderboeken in kleur, strips, tekstboeken en professionele literatuur.

De PocketBook InkPad X is een model met een enorm 10,3 inch E Ink Carta™ scherm, SMARTlight, Bluetooth, tekst-naar-spraak en ondersteuning voor 19 boek-, 6 audio- en 4 grafische formaten.

PocketBook is een apparaat dat alle lezers een ongekende vrijheid biedt. Dat zorgt voor grenzeloos beluisteren en lezen van boeken met jouw e-reader!

terug
Aa HD