De top 5 e-readers van 2021: twee PocketBook modellen pakken een plek in deze prestigieuze classificatie

10 december 2021

PocketBook InkPad Color en PocketBook InkPad Lite - deze twee modellen zijn opgenomen in de Top 5 e-readers van 2021 volgens Goodereader.com, een van de meest vooraanstaande Engelse online tijdschriften over elektronisch lezen.

De apparaten van PocketBook hebben zichzelf altijd al onderscheiden van de rest door haar innovatie en unieke functies die gebruikers van een naadloze leeservaring voorzien. Dit is niet onopgemerkt gebleven voor de auteurs van Goodereader, die de gebruikers van de eerste kleuren e-reader met een groot scherm de E Ink Kaleido â„¢ Plus aanbevelen, die ook nog eens de meest betaalbare e-reader is met een unieke schermdiagonaal van 9,7 inch.

De vijfde plaats van de Top 5 e-readers van 2021 ging naar de PocketBook InkPad Color. De beoordelaar was lovend over het innovatieve E Ink Kaleido â„¢ Plus kleurenscherm, wat ideaal is voor het lezen van stripboeken, manga, grafische romans en PDF's.

Een ander nieuw apparaat van PocketBook nam de derde plaats in van de classificatie. We hebben het hierbij over de InkPad Lite e-reader, welke dit najaar op de markt is gebracht. Het eerste dat ons opvalt aan dit model is het grote scherm en het nieuwe design met bedieningsknoppen aan de zijkant. Dit apparaat maakt tevens indruk met haar prijs - de PocketBook InkPad Lite is de meest betaalbare e-reader met eens cherm van 9,7 inch.

PocketBook presenteert regelmatig nieuwe modellen aan lezers over de hele wereld en deze verschillen niet alleen in naam, maar ook in unieke technologieën, functies, schermafmetingen, etc. Het jaar 2021 vormde daar geen uitzondering op en het feit dat twee PocketBook modellen tegelijkertijd tot deze prestigieuze classificatie van Goodereader zijn binnengedrongen, is een geweldig bewijs van de populariteit en relevantie van het merk.

De gehele beoordeling van de Top 5 e-readers van 2021 door Goodereaders zie je hier.


terug
Aa HD