Video: PocketBook en E Ink over gekleurd ePaper en de nieuwe 7,8-inch InkPad Color

19 februari 2021

Bekijk onze nieuwe video, waarin PocketBook en E Ink vragen beantwoorden over gekleurd ePaper en de nieuwe, langverwachte kleuren-e-reader met een 7,8-inch E Ink Kaleido™ Plus (E Ink new Kaleido™) scherm.

De PocketBook InkPad Color is weer een enorme stap vooruit in de ontwikkeling van e-readen in kleur. De geschiedenis van de PocketBook-apparaten in kleur gaat terug tot 2013, toen een unieke PocketBook Color Lux met een E Ink Triton™ scherm werd gepresenteerd. Daarna, 7 jaar jater, was PocketBook de eerste in Europa die in 2020 een 6-inch PocketBook Color e-reader introduceerde met een E Ink Kaleido™-scherm. Geïnspireerd door dat succes presenteerde PocketBook begin 2021 de InkPad Color – de eerste kleuren-e-reader met groot 7,8-inch scherm gebaseerd op de nieuwe E Ink Kaleido™ Plus (E Ink new Kaleido™)-technologie.

In een gezamenlijke video van PocketBook en E Ink delen vertegenwoordigers van beide bedrijven de geheimen van een nieuw product, praten ze over de ontwikkeling van kleuren E Ink-schermen en beantwoorden ze vragen van Good e-Reader, een bekende blog over e-reading.

terug
Aa HD