Commercial-blockbusters door PocketBook: een nieuw seizoen van prachtige advertenties staat je te wachten!

1 november 2021

Maak er dit najaar mee kennis op YouTube: de meest gewilde advertentiepremiere vna het jaar van PocketBook – vier nieuwe afleveringen van de advertentieserie “Inside your PocketBook”, waardoor de grenzen tussen werelden vervagen. Nog meer avonturen, fantasyverhalen en overweldigende twists. Maar pas op: je weet maar nooit waar een nieuwe pagina van je boek je brengt!

Al het goede moet vervolgd worden. Daarom presenteert PocketBook één jaar na de eerste vier afleveringen het tweede seizoen van de advertentieserie over de prachtie werelden die verborgen liggen achter elke omslag van een boek.

De gloednieuwe video's zijn onderdeel van een enorme campagne van PocketBook die erop is gericht om digitaal lezen via YouTube en social media te bevorderen. De campagne is gebaseerd op het idee “Inside your PocketBook”, welke de prachtige werelden en helden benadrukken die ons te wachten liggen in de PocketBook e-reader.

In het eerste seizoen ontsnapten we samen met een gehei agent aan de schurken en zijn onverwachte partner, beleefden we de tijd van ons leven tijdens een bal, leerden we vliegen op een bezemsteel en doken we in het hol van een sprookjesmonster.

Maar het tweede seizoen zal je nog meer verbazen met verrassende, prachtige avonturen. Leun dus lekker achterover en bereid je voor op de vier nieuwe afleveringen:

Student's Horror

De donkere gangen en trappen van het spookachtige Victoriaanse herenhuis kennen vele geheimen. Als we dus een doodsbang meisje weg zien rennen van onbekend gevaar, kunnen we haar maar beter volgen. Maar, wie had er nu ook alweer gezegd dat we geheel veilig zijn achter gesloten deuren?

Epic Bath Fantasy

Als zelfs een dappere elf en een dwerg stilletjes door het bos lopen, dan moet er zich ergens iets engs verbergen! Ga op een gevaarlijke missie met de held en haar team fantasy personages en moge de kracht van de bijl, boog en een badkamer je bijstaan!

Sunbed Western

Het Wilde Westen is absoluut geen plek voor de niet-moedigen, want we weten allemaal dat hier heel wat ruzies worden uitgevochten. Als een kaartspel dus de verkeerde kant op gaat, zal de held bliksemsnel in actie moeten komen. We kunnen alleen maar hopen dat zijn wapen genoeg kogels bevat. Of zonnebrandmiddel...

Chic Knight

Wie wil er nu geen ridder worden? Elke boosaardige ridder is klaar om alles op te offeren voor zo'n mooie eer. Alles, behalve je kapsel! Vind je niet dat een geweldige styling belangrijker is dan een koning? Kijk de video helemaal tot het einde en misschien sta jij dan wel aan de kant van onze chique koning!

Kijk het tweede seizoen van de spannende advertentieserie van PocketBook, haal de amuserende afleveringen van het eerste seizoen op en vergeet niet van de YouTube hit te genieten waar het allemaal mee is begonnen - de 360o advertentievideo met Sherlock, Dracula en de sneeuwkoninging die meer dan 15 miljoen views hebben.

Er staan je prachtige werelden te wachten in PocketBooK! Sla de bladzijde maar om.

terug
Aa HD