Veelgestelde vragen over de PocketBook Reader-app

 • Kan de toepassing niet openen na het downloaden. Foutmelding „Database is niet geladen” verschijnt.

  Zoek de .pocketbook map in bestandsbeheer op je toestel. Probeer een back-up (archief) te maken en vervolgens de directory .pocketbook te verwijderen. De map .pocketbook kan niet worden verborgen (in dit geval wijzig je de bestandsbeheerinstellingen op je toestel, waardoor verborgen mappen worden getoond). De bestandsnaam begint met een punt. Open vervolgens de toepassing opnieuw. Door deze procedure wordt de boekendatabase met je bestanden opnieuw aangemaakt.

 • Proces voor document laden duurt te lang...

  Beste vriend, je toestel heeft mogelijk onvoldoende geheugen. Wis het geheugen van je apparaat om sneller documenten te laden.

 • Sommige boeken kunnen niet worden geopend.

  Beste vriend, stuur het boek dat je niet kunt openen naar: help@pocketbook.ch of info@obreey-products.com. We doen ons best om je te helpen.

 • Mijn boeken weergeven in de toepassing

  Beste vriend, de PocketBook-toepassing scant automatisch alle mappen met boeken en documenten op je smartphone die kunnen worden gescand en voegt ze dan toe aan de bibliotheek. Je kunt één of meerdere boeken tegelijk (zoveel als je wilt) uploaden naar je apparaat. Controleer in de instellingen van de toepassing of de mappen met boeken gescand kunnen worden.

 • Een bladwijzer aanmaken

  Beste vriend, klik rechtsbovenin het scherm om een bladwijzer van de pagina te maken of een bladwijzer te verwijderen in de leesmodus.

 • Een bladwijzer van de pagina maken in de immersieve leesmodus

  Klik rechtsbovenin het scherm om een bladwijzer van de pagina te maken of een bladwijzer te verwijderen (hetzelfde als in de immersieve leesmodus.

 • Hoe maak ik aantekeningen?

  Beste vriend, selecteer de tekst door het lang aan te raken en gebruik vervolgens een contextmenu om het te markeren of aantekeningen te maken.

 • Al mijn aantekeningen zijn weg

  Aantekeningen en bladwijzers worden opgeslagen in de cloud van je account.

 • Aantekeningen exporteren

  Dubbelklik op het midden van het scherm - Inhoudsopgave/aantekeningen (drie korte lijntjes rechts op het display) - Aantekeningen - Exporteren (rechtsonderin het display). Aantekeningen worden in HTML-formaat geëxporteerd naar de map PocketBook in het interne geheugen van de telefoon.

 • Aantekeningen maken

  Houd de tekst waar je een aantekening van wilt maken aangeraakt en gebruik een contextmenu om de tekst te markeren of een aantekening te maken.

 • De naam van het pictogram begrijpen

  Houd het pictogram aangeraakt om de pop-up te zien.

 • Moet ik boeken kopen in de app of kan ik mijn eigen boeken lezen?

  De PocketBook Reader scant automatisch alle mappen met bestanden op je toestel en voegt ze dan toe aan de bibliotheek. Controleer of alle benodigde mappen zijn geselecteerd.
  Je kunt ook boeken (en ook gratis boeken) downloaden die je momenteel leest in de toepassing (op elk apparaat). Je kunt aanmelden bij accounts: Dropbox, Google books, Google Drive en boeken lezen die je daar hebt in de PocketBook-leesapp.
  Je kunt ook netwerkbibliotheken gebruiken.
  Als je een boek wilt kopen, tik je simpelweg op PocketBook Shop en kies je het boek dat je wilt.

 • Ik kan de toepassing niet downloaden

  Maak het geheugen van je toestel leeg om ruimte vrij te maken voor installatie. Je kunt ook de aanbevelingen van de Play Market lezen om toepassingen op je toestel te installeren: https://support.google.com/googleplay?source=404#t... Als je de oplossing die je nodig hebt niet kunt vinden, neem dan contact op met help@pocketbook.ch of info@obreey-products.com , dan zullen wij je helpen.

 • De app is geïnstalleerd, maar kan niet worden geopend en geeft een FOUT

  Maak het geheugen van je toestel leeg om ruimte vrij te maken voor installatie. Je kunt ook de aanbevelingen van de Play Market lezen om toepassingen op je toestel te installeren: https://support.google.com/googleplay?source=404#t... Als je de oplossing die je nodig hebt niet kunt vinden, neem dan contact op met help@pocketbook.ch of info@obreey-products.com , dan zullen wij je helpen.

Aa HD