E Ink-technologie

E Ink-technologie is een alternatief voor het gewone gedrukte boek zodat liefhebbers van lezen meer vrijheid krijgen. Zeer efficiënt stroomverbruik, gebruiksvriendelijk in de zon en veilig voor de ogen - eigenschappen die een comfortabele leeservaring garanderen ongeacht tijd en plaats.

Opmerking over de illustratie of video over E Ink: De verschillende elektronen laden op rondom de capsules, waardoor de witte of zwarte granules omhoog of omlaag zweven en het plaatje zichtbaar wordt.


Lijkt op papier

Dankzij zijn optische eigenschappen lijken E Ink-schermen veel op bladzijden van een gewoon boek. Je kunt urenlang lezen met een E Ink-apparaat zonder enige negatieve effecten, net als met een gedrukt boek.

Pocketbook-Paper-like


Veilig voor de ogen

In tegenstelling tot lezen op een smartphone of tablet, is lezen op een E Ink-scherm vriendelijk voor de ogen. Het gebruik van PocketBook gaat hetzelfde als het lezen van een normaal boek: je ogen voelen niet moe dankzij de reflectieve kenmerken van het scherm.

Pocketbook-Safe-for-eyes


1 keer opladen - 1 maand lezen

Door het lage stroomverbruik van de e-reader hoef je hem maar ongeveer één keer per maand op te laden. Dat komt allemaal door het E Ink-scherm, want dit scherm heeft geen stroom nodig om het beeld op het scherm te behouden als het eenmaal is geladen.

Pocketbook-1-charge-1-month


Geen reflectie in de zon

In tegenstelling tot apparaten met een lcd-display, die nutteloos worden in de zon, worden reflecterende E Ink-schermen juist beter leesbaar in direct zonlicht.

Pocketbook-No-glares-in-the-sun


Brede kijkhoek

E Ink zorgt voor meer leescomfort dankzij een maximale kijkhoek, dezelfde hoek als bij een gewone papieren pagina.

Pocketbook-Wide-viewing-angleAa HD